Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Σμαράγδα Καρύδη: Δεν κάνουμε σχέδια για γάμους και παιδιά με τον Θοδωρή

19 Ιανουαρίου, 2016 by Σταματίνα

atherkaridi708_0

Η Σμαράγδα Καρύδη παραδέχθηκε, με τη σειρά της, τη σχέση που διατηρεί εδώ και καιρό με τον Θοδωρή Αθερίδη.

Μιλώντας στη Real News, η γνωστή ηθοποιός ανέφερε ότι «δεν ένιωσα ιδιαίτερα άνετα» μετά την αποκάλυψη του Αθερίδη ότι είναι μαζί εδώ και 10 χρόνια και ότι μάλιστα συζούν στην Ακρόπολη.

«Ποτέ δεν μίλησα για τη σχέση μας και δεν μου αρέσει να μιλάω γι’ αυτή ούτε και τώρα που ο Θοδωρής αναφέρθηκε σε αυτή. Δεν παρακολουθώ τι έχει γραφτεί και ειπωθεί, μαθαίνω από φίλους κάποια, αλλά ΟΚ, γίνονται τόσο σημαντικά και άγρια πράγματα γύρω μας, πνίγονται άνθρωποι στο Αιγαίο, υπάρχει τόσο μεγάλη ανεργία πλέον. Αυτά είναι σημαντικά θέματα, όχι η προσωπική μου ζωή. Δεν μου αρέσει να ανοίγω την πόρτα του σπιτιού μου και να μιλάω για τη σχέση μου με τον Θοδωρή. Είναι πολύ σημαντικός για εμένα, περνάμε τέλεια, αλλά μέχρι εκεί. Δεν θα μιλήσω άλλο γι’ αυτό. Μου προκαλεί αμηχανία», είπε η γνωστή ηθοποιός.Οσο για το εάν έχουν συζητήσει με τον Θοδωρή γάμο και παιδιά, η Σμαράγδα είναι κατηγορηματική: «Δεν συζητήσαμε ποτέ για κάτι τέτοιο. Δεν κάνουμε σχέδια για γάμους και παιδιά! Κι ούτε πρόκειται».

 

iefimerida

This entry was posted on Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2016 at 22:33 and is filed under HOT-LIFESTYLE, ΚΟΣΜΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply