andres-wra-kathreptis-708

Φήμες λένε πως οι γυναίκες κάνουν περισσότερη ώρα από τους άνδρες να ετοιμαστούν το πρωί. Αυτό, όμως, είναι μόνο διαδόσεις. Ερευνα έρχεται να αποκαταστήσει την αλήθεια.

Σύμφωνα με μελέτη του Grooming Lounge και του RealSelf.com, το 41% των ανδρών κάνουν 30 με 45 λεπτά να ετοιμαστούν το πρωί, την στιγμή που μόνο το 30% των γυναικών κάνει τόση ώρα.

Το 71% των 400 ανδρών, που συμμετείχαν στη μελέτη, δήλωσαν πως δαπανούν 30 λεπτά, έναντι του 63% των 750 γυναικών. Ενα ποσοστό της τάξης του 11% από τις γυναίκες είπαν πως χρειάζονται πάνω από μία ώρα, σε αντίθεση με το μόλις 2% του ανδρικού πληθυσμού.



Τι άλλο έδειξε η έρευνα; Πως περιποιούνται τον εαυτό τους. Οταν πρόκειται για τα μαλλιά τους, το 70% των ανδρών ξόδεψε από 1 έως 3 ώρες το μήνα σε έναν κομμωτήριο ή κουρέα, έναντι του 39% των γυναικών.

Η μελέτη, ωστόσο, διαπίστωσε πως ο γυναικείος πληθυσμός σπαταλά περισσότερα χρήματα για την εμφάνισή του.

Το 21% των γυναικών περνούν περισσότερες από 3 ώρες το μήνα σε αυτό που αποκαλούν «προσωπική φροντίδα», όπως το μανικιούρ, σε σύγκριση μόνο με το 7% των ανδρών.

 

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.