Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Κοζάνη: Παγωμένος από το κρύο εντοπίστηκε νεκρός 61χρονος βοσκός στο Κτένι

18 Ιανουαρίου, 2016 by Χρήστος Μίμης

probataΗ νεκροψία-νεκροτομή θα ρίξει φως στα αίτια θανάτου του άτυχου 60χρονου βοσκού, ο οποίος βρέθηκε  σήμερα νεκρός,

 κοντά σε δεξαμενή και σε μικρή απόσταση από τα πρώτα σπίτια του χωριού.

Όπως έχει γράψει  το Kozanimedia, ο κτηνοτρόφος δεν είχε δώσει σημεία ζωής από το απόγευμα της Κυριακής, με τα πρόβατα που είχε βγάλει για βοσκή να επιστρέφουν χωρίς αυτόν.

Ο αδερφός του, επίσης, κτηνοτρόφος, ειδοποίησε φίλους και γνωστούς που άρχισαν να ψάχνουν, όμως η αστυνομία ειδοποιήθηκε σήμερα το πρωί.

Στις έρευνες που ακολούθησαν, με άντρες της αστυνομίας, κατοίκους και διασώστες, εντοπίστηκε ο άτυχος 60χρονος, τον οποίο βρήκαν ο πρόεδρος της Τ.Κ. Κτενίου και ο ίδιος ο αστυνομικός διευθυντής Κοζανης Γ. Βακουφτσής, ο οποίος έλαβε και προσωπικά μέρος στην έρευνα.

Να σημειωθεί πως το κρύο στη συγκεκριμένη περιοχή ήταν χθες και σήμερα ιδιαίτερα τσουχτερό, με τη θερμοκρασία αρκετούς βαθμούς υπό το μηδέν, ενώ ο άτυχος βοσκός δεν αντιμετώπιζε (εν γνώση του τουλάχιστον) προβλήματα υγείας.

Kozanimedia

This entry was posted on Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2016 at 23:47 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΚΟΖΑΝΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply