Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Κι όμως οι άνδρες περνούν περισσότερο χρόνο μπροστά στον καθρέπτη -Ερευνα καταρρίπτει μύθους

18 Ιανουαρίου, 2016 by Σταματίνα

andres-wra-kathreptis-708

Φήμες λένε πως οι γυναίκες κάνουν περισσότερη ώρα από τους άνδρες να ετοιμαστούν το πρωί. Αυτό, όμως, είναι μόνο διαδόσεις. Ερευνα έρχεται να αποκαταστήσει την αλήθεια.

Σύμφωνα με μελέτη του Grooming Lounge και του RealSelf.com, το 41% των ανδρών κάνουν 30 με 45 λεπτά να ετοιμαστούν το πρωί, την στιγμή που μόνο το 30% των γυναικών κάνει τόση ώρα.

Το 71% των 400 ανδρών, που συμμετείχαν στη μελέτη, δήλωσαν πως δαπανούν 30 λεπτά, έναντι του 63% των 750 γυναικών. Ενα ποσοστό της τάξης του 11% από τις γυναίκες είπαν πως χρειάζονται πάνω από μία ώρα, σε αντίθεση με το μόλις 2% του ανδρικού πληθυσμού.Τι άλλο έδειξε η έρευνα; Πως περιποιούνται τον εαυτό τους. Οταν πρόκειται για τα μαλλιά τους, το 70% των ανδρών ξόδεψε από 1 έως 3 ώρες το μήνα σε έναν κομμωτήριο ή κουρέα, έναντι του 39% των γυναικών.

Η μελέτη, ωστόσο, διαπίστωσε πως ο γυναικείος πληθυσμός σπαταλά περισσότερα χρήματα για την εμφάνισή του.

Το 21% των γυναικών περνούν περισσότερες από 3 ώρες το μήνα σε αυτό που αποκαλούν «προσωπική φροντίδα», όπως το μανικιούρ, σε σύγκριση μόνο με το 7% των ανδρών.

 

iefimerida

This entry was posted on Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2016 at 18:48 and is filed under ΆΝΤΡΑΣ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply