lotto.16.1.708

Οταν αποφάσισε να αφήσει την πατρίδα του, τη Συρία, αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον στην Γαλλία, δεν μπορούσε να προβλέψει τι του επιφύλασσε η τύχη.

Ενας Σύρος πρόσφυγας κέρδισε ένα εκατομμύριο ευρώ σε λοταρία στη Γαλλία. Ο άνδρας, λίγο μετά τα 30, έφυγε από τη χώρα του το 2011 και εγκαταστάθηκε στο Παρίσι, όπου δουλεύει ως εργάτης.

Αγόρασε το τυχερό δελτίο στο Σεν Ντενί τον περασμένο Ιούνιο, αλλά οι λεπτομέρειες για τη νίκη του δημοσιεύθηκαν μόλις χθες, από τον διαχειριστή της γαλλικής λοταρίας.

Ο τυχερός άνδρας, που δεν κατονομάστηκε, δήλωσε στην Le Parisien, ότι θα χρησιμοποιήσει τα κέρδη του για να αγοράσει ένα διαμέρισμα, ενώ σχεδιάζει να ανοίξει και ένα εστιατόριο και βέβαια θέλει να βοηθήσει την υπόλοιπη οικογένειά του να φύγει από την Συρία και να πάει στη Γαλλία.

Η ιστορία του θυμίζει τον Σενεγαλέζο μετανάστη, ο οποίος διασώθηκε από σκάφος που βυθιζόταν από την ισπανική ακτοφυλακή και λίγους μήνες αργότερα- τα Χριστούγεννα- κέρδισε 30.000 λίρες στη λοταρία.

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.