Απομένει το… ok της Μπάρτσα
papanikolaoy -παπανικολαου
Μια ανάσα από την επιστροφή του στον Ολυμπιακό βρίσκεται ο Κώστας Παπανικολάου, καθώς όπως διέρρευσε αργά το βράδυ του Σαββάτου, υπήρξε προφορική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών (για συμβόλαιο 2,5 ετών), ωστόσο, εκκρεμεί και η απόφαση της Μπαρτσελόνα, προκειμένου να μπουν και οι υπογραφές.

Ενώ λοιπόν, ο παίκτης σύμφωνα με πληροφορίες έχει επιλέξει τον Ολυμπιακό, έναντι του Παναθηναϊκού και της Λοκομοτίβ Κουμπάν, εκείνοι που αποφασίζουν είναι οι Καταλανοί, αφού σε αυτούς ανήκουν τα δικαιώματα του παίκτη για την Ευρώπη.

Το Ντένβερ λοιπόν μπορεί να άφησε τον «Παπ» ελεύθερο, ωστόσο, εάν οι «μπλαουγκράνα» επιθυμούν μπορούν να τον ξαναβάλουν στο ρόστερ τους, αν και κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Το «σίριαλ» αναμένεται να λάβει τέλος το αργότερο στις αρχές της επόμενης εβδομάδας και τότε 25άχρονος διεθνής φόργουορντ θα γνωρίζει οριστικά εάν το μέλλον του θα είναι κάτω από τις οδηγίες του Τσάβι Πασκουάλ ή του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

δολ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.