Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Συγχαρητήρια κ.Πρόεδρε – Γράφει η Κατερίνα Ζιώγα

Ιανουάριος 13th, 2016 by Χρήστος Μίμης

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣΜε ικανοποίηση όλοι όσοι πιστεύουμε ότι ο αρχηγός ενός κόμματος πρέπει να διακρίνεται για τις ηγετικές του ικανότητες,

τον τρόπο σκέψης του, τη βιοθεωρία και το ήθος του, προσωπικό και πολιτικό, συγχαίρουμε το νέο αρχηγό της Ν.Δ, κ.Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αρχηγό μιας παράταξης, που αν μη τι άλλο έγραψε ιστορία για τον αέρα της δημοκρατίας και της ελευθερίας που άφηνε περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο κόμμα να φυσάει στη χώρα μας και να νιώθουμε όλοι ότι μπορούμε να εκφραζόμαστε και να σκεφτόμαστε ελεύθερα.

Που έδειξε σεβασμό στην ιστορία και τις αξίες της πατρίδας μας.

Σεβασμό και υπεράσπιση με τον τρόπο της και στην Ορθοδοξία μας.

Αλλά, προσοχή, με σεβασμό τόσο και προς τους αντιφρονούντες, ώστε να της καταλογίζουμε πολλές φορές λανθασμένη τακτική που επέτρεπε στην αντιπολίτευση να αποθρασύνεται, γιατί εκμεταλλευόταν υπέρ αυτής– κι όχι υπέρ της πατρίδας μας πάντα — την ευγένεια και την ανωτερότητα πνεύματος που διέκρινε τη Ν.Δ.

Έτσι η πολλή ανοχή καταντούσε μειονέκτημα της παράταξης.

Οι πληροφορίες που συλλέξαμε για σας κ.Πρόεδρε μας εγγυώνται ότι έχετε και τις γνώσεις και τις ικανότητες και τη φιλοδοξία να κρατήσετε ένα τέτοιο κόμμα στο ύψος που απαιτούν οι περιστάσεις και η ιστορία του.
Εκφράζουμε ταπεινά τα συγχαρητήριά μας και σας βεβαιώνουμε ότι θα παρακολουθούμε τις ενέργειές σας.
Και θα είμαστε για κάθε ευγενή αγώνα δικό σας και της παράταξης της Ν.Δ στο πλευρό σας.

Μαζί σας.

Ζιώγα Κατερίνα
Εκπαιδευτικός

This entry was posted on Τετάρτη, Ιανουάριος 13th, 2016 at 12:52 and is filed under ΑΡΘΡΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply