Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

H Vodafone φέρνει για πρώτη φόρα στην Ελλάδα σταθερό internet που γρηγορότερο δεν υπάρχει

11 Ιανουαρίου, 2016 by Σταματίνα

vodafone-708_3

H Vodafone ενώνει τις ταχύτητες του συνεχώς επεκτεινόμενου δικτύου κινητής 4G και του αξιόπιστου σταθερού ευρυζωνικού της δικτύου και φέρνει την πρωτοποριακή τεχνολογία Vodafone Home Speed+ που αυξάνει την ταχύτητα του internet στο σπίτι, και μπορεί να ξεπεράσει τα 100 Mbps.

To Vodafone Home Speed+ αξιοποιεί τις δυνατότητες της τεχνολογίας Fixed Mobile Bonding, που πρώτη η Vodafone έφερε στην Ελλάδα, ώστε στο προσεχές διάστημα οι συνδρομητές της να μπορούν να απολαμβάνουν Ιnternet στο σπίτι σε ταχύτητες που γρηγορότερες δεν υπάρχουν.

Η Vodafone Ελλάδας, συνεχίζει τις επενδύσεις και εξελίσσει διαρκώς τις υπηρεσίες της κινητής και της σταθερής που προσφέρει, ενώ είναι το πρώτο μέλος στον όμιλο Vodafone που αναπτύσσει την πρωτοποριακή αυτή υπηρεσία.

Το Vodafone Home Speed+ αποτελεί μία ακόμα καινοτομία της Vodafone, σε συνέχεια της ενσωμάτωσης του σταθερού δικτύου της hellas online, εξελίσσοντας τις υπηρεσίες σταθερού Internet, με δυνατότητες που είναι πρωτοποριακές τόσο για τα Ελληνικά όσο και για τα διεθνή δεδομένα.

Την εμπειρία του Vodafone Home Speed+ μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να γνωρίσουν από κοντά στα καταστήματα Vodafone στο Χαλάνδρι (Εθν. Αντιστάσεως 89-91), τη Γλυφάδα (Λεωφ. Δημάρχου Αγγ. Μεταξα 10) και την Κηφισιά (Κασσαβέτη 6).

iefimerida

 

This entry was posted on Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου, 2016 at 19:25 and is filed under ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply