Υποστηρίζει η Sun
gkoyarntiola
Οι ιδιοκτήτες της Μάντσεστερ Σίτι θέλουν να κάνουν την ομάδα τους κορυφαία σε όλο τον κόσμο και για τον λόγο αυτό ζήτησαν από τον Πεπ Γκουαρντιόλα να δελεάσει ορισμένα από τα κορυφαία αστέρια να περάσουν την πόρτα του Etihad στο ερχόμενο καλοκαίρι.

Αυτό αποκαλύπτει η Sun, υποστηρίζοντας ότι ο Ισπανός προπονητής ζήτησε με την σειρά του από τους «πολίτες» να διαπραγματευτούν την άφιξη 4 ποδοσφαιριστών: του Λιονέλ Μέσι, Ζεράρ Πικέ, Νταβίντ Αλάμπα και Πωλ Πογκμπά. Μεταγραφές, που να υπολογίσει κάποιος και το κόστος της ρήτρας σε κάποιες από αυτές μπορεί να φτάσουν ή και να ξεπεράσουν τα 500 εκατ ευρώ.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα με το πέρασμα του χρόνου ξεκαθαρίζει ολοένα και περισσότερο την κατάσταση σχετικά με το μέλλον του. Η δήλωση πως επιθυμεί να εργαστεί στην Premier League, αφήνει μόνο ελάχιστα περιθώρια για εκπλήξεις σχετικά με την ομάδα, αφού η Σίτι φαίνεται να υπερίσχυσε της Γιουνάιτεντ και της Τσέλσι.

Είναι επίσης σαφές, όπως υπογραμμίζει η αγγλική εφημερίδα, ότι ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν θέλει να οικοδομήσει μια δυναστεία και αυτός ήγαν άλλωστε ο λόγος που επέμεινε σε ένα τριετές συμβόλαιο, χωρίς δυνατότητα παράτασης. Όμως ο Καταλανός προπονητής, όπως αναφέρει η Sun έχει Αλλά αυτό που έχει εντυπωσιαστεί από το όραμα της Μάντσεστερ Σίτι.

Μέσι και Πογκμπά θεωρούνται από τον Γκουαρντιόλα ως απαραίτητα κομμάτια για τη βελτίωση της ομάδας., θα κινηθεί για τον 23χρονο μπακ της Μπάγερν Ντβίντ Αλάμπα, ενώ στην λίστα των…καταζητούμενων του Καταλανού είναι και ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός της Μπαρτσελόνα Ζεράρ Πικέ.

Η Sun υποστηρίζει ότι στις διαπραγματεύσεις των τριών τελευταίων μηνών, ο Γλουαρντιόλα έχει δώσει αναλυτικά το τριετές πλάνο του και ότι αυτό χρειάζεται για την υλοποίησή του. Ετσι κι αλλιώς πρόκειται για ένα προπονητή που έχει κερδίσει περισσότερους τίτλους (19) στην προπονητική του καριέρα από όσους η Μάντσεστερ Σίτι σε ολόκληρη την ιστορία των 136 χρόνων της.

δολ,αμπε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.