Του χρόνου όλοι θα μπορέσουμε καλύτερα…

Θεοφανεια 9Ως μέλη του Δ.Σ. του Αθλητικού Κολυμβητικού Συλλόγου “ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ”  Γρεβενών, αισθανόμαστε την ανάγκη, ύστερα από τον χθεσινό εορτασμό των Θεοφανίων για πρώτη φορά στο χώρο του κολυμβητηρίου, να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που εμπνεύστηκαν και βοήθησαν στην τέλεσή του.

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Δαβίδ, ξεπερνώντας στατικές νοοτροπίες, οραματίστηκε και με την συνδρομή και συνεργασία του δήμου Γρεβενών, κατάφερε να δώσει νέα πνοή σε ένα θρησκευτικό γεγονός, να ενώσει και να ζεστάνει τις καρδιές των πιστών.

Πολύ ευγενική και συγκινητική ήταν και η παρουσία των κυριών και κυρίων της χορωδίας που μας έτερψε με τις ψαλμωδίες τους. Ένα ευχαριστώ χρωστάμε ακόμη στους υπαλλήλους του Αθλητικού Κέντρου που με πολλή ευγένεια και φιλοτιμία βοήθησαν στην διεξαγωγή και στην ομαλή διαδικασία του εορτασμού. Επίσης, ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά μικρά και μεγάλα και ειδικά σε αυτά που δεν ανήκουν αθλητικά στους δυο συλλόγους, αλλά θέλησαν να συμμετέχουν.

Συγχαρητήρια τέλος στους αθλητές του ΄΄ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ΄΄ που έπιασαν τον Σταυρό, στην Αμανατίδου Μαρίνα, στην μεγάλη πισίνα και τον Γιάτσιο Νικόλα στην μικρή. Καλοφωτισμένοι όλοι.

Του χρόνου όλοι θα μπορέσουμε καλύτερα.

Δ.Σ Αθλητικού Κολυμβητικού Συλλόγου
“ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Γρεβενών” 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.