oug-708_

Με μια ανάρτησή του στo Instagram, ο Δημήτρης Ογγαρέζος αναλύει όλα όσα θέλει για την νέα χρονιά και κάνει αφιερώσεις.

 


Δείτε τι ζητάει:


«Αγαπητό 2016,
Καλώς όρισες και καλώς σε βρήκαμε. Λοιπόν, με όλον τον σεβασμό και με το συμπάθειο δηλαδή, ήθελα να σου πω δύο πράγματα απ’ την αρχή, μην τα βρούμε μπροστά μας… Λίγο οι προκάτοχοί σου, τα “σκάτωσαν” και επειδή νιώθω ότι η πρόθεσή σου είναι καλή, πήρα το θάρρος να σε ψιλο-βάλω στο κλίμα, μια που με κάνεις και 36 ετών με την έλευσή σου και θέλω να σ’ το ξεπληρώσω. #not
Έχουμε και λέμε: Διακρίσεις ανάμεσα σε ανθρώπους, τρομοκρατίες, βία και φτώχεια ότι περιμένουμε από σένα να τα εξαλείψεις δε χρειάζεται να σ’το πω, το καταλαβαίνεις από μόνος σου. Αυτά υπήρχαν στους προγόνους σου, όχι πια-τέλειωνέ τα.
Θέλω όμως να σου πω πως το 2015 πίεσε πολλούς φίλους, γείτονες και συμπατριώτες μου. Άνθρωποι κ οικογένειες ζορίστηκαν πολύ από τον προκάτοχό σου σε θέματα δουλειάς ή έλλειψης αυτής, υγείας και χρημάτων. Χάθηκε το χαμόγελο, η ηρεμία, οι προτεραιότητες και στο τέλος η υγεία από πολλούς.
Λοιπόν, κάνε ένα κουμάντο και διόρθωσε τη φάση. Μη μας απογοητεύσεις. Και μην τα ρίξεις στον προηγούμενο… Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά.
Υγ. Σου αφιερώνω το «Don’t Let Me Down» των Beatles για να μη νομίζεις ότι έχω και τίποτα μαζί σου και σε «πήρα απ’ τα μούτρα».

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.