Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

ΕΔΕ σε βάρος του αστυνομικού που έβγαζε φωτογραφίες από το ελικόπτερο στο Μεσολόγγι

6 Ιανουαρίου, 2016 by Χρήστος Μίμης

μεσολογγιΕνορκη διοικητική εξέταση (ΕΔΕ) διατάχθηκε από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. σε βάρος αστυνομικού που υπηρετεί στην Αιτωλοαρκανία για τη διαρροή των φωτογραφιών από το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ., που ελήφθησαν χθες κατά τη διάρκεια του εντοπισμού των σορών των δύο άτυχων νέων που είχαν εξαφανισθεί από τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς.

Ο αστυνομικός σε βάρος του οποίου διατάχθηκε ΕΔΕ, όπως διαπιστώθηκε, τραβούσε με το κινητό του φωτογραφίες από το μόνιτορ του ελικοπτέρου της ΕΛ.ΑΣ. κατά τις έρευνες για τον εντοπισμό των δύο ανδρών που βρέθηκαν νεκροί σε αρδευτικό κανάλι στην Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, ο αστυνομικός είχε επιβιβαστεί στο ελικόπτερο καθώς γνώριζε καλά την περιοχή όπου γίνονταν οι έρευνες. Στη συνέχεια ανέβασε τις φωτογραφίες στον λογαριασμό του στο Facebook.

This entry was posted on Τετάρτη, 6 Ιανουαρίου, 2016 at 18:05 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply