gyna-708Είναι νέες, και εκτός από όμορφες απέδειξαν ότι διαθέτουν και μυαλό. Σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα δεν δίστασαν να πάνε κόντρα στο κατεστημένο, να υπερασπιστούν τον εαυτό τους και να μιλήσουν ανοιχτά για ευαίσθητα ζητήματα.


Όλα τα παραπάνω ήταν εκείνα που τις βοήθησαν να κάνουν ολόκληρο τον κόσμο να συζητάει για το πρόσωπο τους και έτσι, όχι άδικα, μπορούν να θεωρηθούν οι πιο πετυχημένες γυναίκες για το 2015.

Κάρα Ντελεβίν

Η 23χρονη με τους 24 εκατομμύρια followers στα κοινωνικά δίκτυα κατάφερε να ξεχωρίσει στις πασαρέλες και να ξεκινήσει την κινηματογραφική της καριέρα, ενώ ταυτόχρονα μίλησε ανοιχτά για την σεξουαλικότητας της με αποτέλεσμα να γίνει πρότυπο για την LGBT κοινότητα.

Ασλεϊ Γκράχαμ

Το 2015 ήταν για εκείνη μία από τις καλύτερες χρονιές μια και έγινε το πιο γνωστό plus size μοντέλο, ενώ έκανε και εξώφυλλο στο Sports Illustrated.

Μαλάλα Γιουσαφζάι

Αυτή την χρονιά η Μαλάλα γιόρτασε τα 18α γενέθλιά της εγκαινιάζοντας ένα σχολείο για τα κορίτσια που έχουν εγκαταλείψει τις πατρίδες τους στην κοιλάδα Μπέκαα στον Λίβανο, κοντά στα σύνορα με την Συρία.

Λίλι Ρόουζ Ντεπ

Η 16χρονη κόρη του Τζόνι Ντεπ κατάφερε να ξεχωρίσει το 2015 και να στρέψει όλα τα φλας πάνω της. Αυτό φυσικά οφείλεται και στο γεγονός ότι κέρδισε την εύνοια του Λάγκερφελντ συμμετέχοντας στις επιδείξεις της Chanel.

Τζένιφερ Λόρενς

Το 2015 μπορεί να είπαμε αντίο στην Κάτνις, αλλά γνωρίσαμε καλύτερα την ηθοποιό που ξεκίνησε να ξετυλίγει κάθε πτυχή του χαρακτήρα της. Η 25χρονη ξεχώρισε επειδή άνοιξε μία συζήτηση γύρω από τις χρηματικές απολαβές της ως γυναίκα στο Χόλιγουντ.

Τζίτζι Χαντίντ

Το 2015 ξεκίνησε για το μοντέλο με την καμπάνια του Τομ Φορντ. Η συνέχεια είχε φωτογραφίσεις, μεγάλα συμβόλαια, και ένα μήνυμα που έστειλε η ίδια κατά όσων την επέκριναν για τον σωματότυπό της.

Ντέιζι Ρίντλεϊ

Casualty, Mr Selfridge,και το Star Wars: The Force Awakens. Δεν χρειάζεται κάτι άλλο για να αποδείξουμε γιατί η ηθοποιός από την Βρετανία πρωταγωνίστησε στα δρώμενα του 2015.

Τέιλορ Σουίφτ

Η πιο πετυχημένη τραγουδίστρια για το 2015, άφησε εποχή με το 1989,το girl gang της, την σχέση της με τον Κάλβιν Χάρις και πολλά ακόμα.

 

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.