F1A19FDC219B21BB1BE9FA5AA80F68CE

Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς και η Σόφι Χάντερ

Το 2015 μας αποχαιρετά σε λίγες ημέρες παίρνοντας μαζί του λύπες και χαρές. Και αλήθεια είναι ότι είχε απ’ όλα. Και φυσικά είχε και γάμους, πολλούς γάμους κι είπαμε να θυμηθούμε μερικούς απ’ αυτούς που είτε τους περιμέναμε, είτε μας ξάφνιασαν στο άκουσμά τους.

Και ξεκινάμε μ’ αυτόν της «δικής» μας Τζένιφερ Άνιστον με τον Τζάστιν Θερού, που παντρεύτηκαν στις 5 Αυγούστου στο σπίτι τους στο Μπελ Αιρ της Καλιφόρνια. Οι καλεσμένοι λίγοι κι εκλεκτοί μεταξύ των οποίων η Έλεν ΝτιΤζένερις, η Κόρτνεϊ Κοξ, ο Τόμπι Μαγκουάιρ και ο Ορλάντο Μπλουμ.


Ο γάμος έγινε με πλήρη μυστικότητα και για να μην διαρρεύσει στον Τύπο, η πρόσκληση έγραφε ότι επρόκειτο να γίνει πάρτι γενεθλίων και φυσικά δεν επιτρεπόταν στους καλεσμένους να έχουν μαζί τους ούτε το κινητό τους τηλέφωνο.

Τη χρονιά, όμως, την ξεκίνησε η Κάμερον Ντίαζ που παντρεύτηκε τον καλό της Μπέντζι Μάντεν στις 5 Ιανουαρίου. Ο δικός τους γάμος έγινε εντός της οικίας τους στο Μπέβερλι Χιλς. Ανάμεσα στους καλεσμένους η Ρις Γουίδερσπουν, η Γκουίνεθ Πάλτροου, η Νικόλ Ρίτσι και η Ντρου Μπάριμορ. Το ζευγάρι, αρραβωνιάστηκε πριν από τα Χριστούγεννα του 2014.

Την ημέρα των ερωτευμένων, στις 14 Φεβρουαρίου επέλεξε να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου ο Βρετανός ηθοποιός Μπένεντικτ Κάμπερμπατς με την Σόφι Χάντερ. Ο γάμος, όχι δεν έγινε στο σπίτι του ζευγαριού, αλλά επέλεξαν την εκκλησία του 12ου αιώνα, των Αγίων Πέτρου και Παύλου, στη Νήσο Γουάιτ του Ηνωμένου Βασιλείου. Ανάμεσα στους καλεσμένος ήταν ο Τομ Χίντλστον, ο Άντριου Σκοτ και ο Τομπάιας Μένζις. Το ζευγάρι αποκάλυψε την απόφασή τους να παντρευτούν με τον παραδοσιακό τρόπο. Με μία αναγγελία στους Times του Λονδίνου, ενώ τον Ιούνιο απέκτησαν και τον πρώτο τους γιο.

e-typos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.