to-sobaro-problima-ugeias-kai-o-golgothas-pou-perna_3.w_l«Είχα φτάσει σε οριακό σημείο» λέει μιλώντας για το πρόβλημα της υγείας της η Αση Μπίλιου, προσθέτοντας ότι ακόμα βρίσκεται στα μισά της διαδρομής.

Η Αση Μπίλιου μίλησε στο περιοδικό People για την περιπέτεια της υγείας της και την προσπάθειά της να χάσει κιλά. Μιλώντας στο People, δήλωσε πως ακολουθεί ένα  ειδικό πρόγραμμα που έχει ορατά αποτελέσματα μετά από χρόνια προβλημάτων υγείας, που είχαν με τη σειρά τους επιπτώσεις και στο βάρος της.

«Είναι μια πικρή ιστορία. Πέρασα πολλά και δυστυχώς μέχρι πριν δύο χρόνια δεν μπορούσα να βρω τη σωστή θεραπεία. Ακόμα το παλεύω κι έχω αγώνα μπροστά μου. Είναι σαν να ανεβαίνεις ένα βουνό για να χάσεις ένα βουνό. Xαίρομαι γιατί είμαι στα μέσα αυτής της προσπάθειας, αν και έχω πολύ δρόμο μέχρι να φτάσω στο σημείο που θα είμαι απόλυτα υγιής.

Ψάχνω για πολλά χρόνια την κατάλληλη θεραπεία κι αυτό δεν είχε να κάνει με το αισθητικό κομμάτι, που τελικά αντιμετωπίζεται παράλληλα. Αρχικά, αυτό που με απασχολούσε ήταν η υγεία μου, καθώς είχα φτάσει σε οριακό σημείο. Ευτυχώς, βρήκα τους κατάλληλους ανθρώπους να με βοηθήσουν σε αυτή την προσπάθειά μου».

Σε ερώτηση αν της ένιωσε ποτέ απόρριψη στα επαγγελματικά της λόγω κιλών απάντησε:

«Δεν είχα ποτέ θέμα. Ούτε ένιωσα απόρριψη στα επαγγελματικά μου, παρόλο που στην τηλεόραση παίζει σημαντικό ρόλο η εικόνα. Οι κάμερες δεν αγαπούν τους ανθρώπους που έχουν περιττά κιλά. Πάντως, ούτε στη δουλειά, ούτε στην προσωπική μου ζωή αντιμετώπισα ποτέ προβλήματα εξαιτίας των κιλών».

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.