eleim 8Παρουσία του Σεβασμιότατου ΓΡΕΒΕΝΩΝ κκ ΔΑΒΙΔ , εκπροσώπων του Δήμου ΓΡΕΒΕΝΩΝ αντιδημάρχου κυρ ΠΕΤΡΟΥ ΧΡΗΣΤΟ, αντιδημάρχου κυρ ΦΑΡΜΑΚΗ ΓΡΗΓΟΡΙΟ , αντιδημάρχου κυρ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟ ΚΩΝ/ΝΟ , πρόεδρο δημοτικής κοινότητας Γρεβενών κυρ ΠΟΥΡΝΑΡΑ ΣΤΕΡΓΙΟ και εκπροσώπων της περιφέρειας αντιπεριφερειάρχη κυρ ΣΗΜΑΝΔΡΑΚΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟ , θεματικό αντιπεριφερειάρχη κυρ ΚΑΝΑΒΟ ΚΩΝ/ΝΟ και τον περιφερειακό σύμβουλο ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΓΡΗΓΟΡΙΟ .

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη γιορτή στο κλειστό κολυμβητήριο Γρεβενών παρουσία 250 παιδιών, επισήμων, γονέων και πολλών φίλων που τίμησαν με την παρουσία τους , τους μικρούς μας κολυμβητές.

Ο Α.Σ. ΕΛΙΜΕΙΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ευχαριστεί δημόσια τους αγαπητούς μας προσκεκλημένους, γονείς και φίλους που παραβρέθηκαν στο κλειστό κολυμβητήριο και χειροκρότησαν μαζί μας την προσπάθεια των μικρών μας κολυμβητών.

Το Δ.Σ του συλλόγου συγχαίρει επίσης τους γυμναστές ,προπονητές κολύμβησης της πόλης μας για το εκπαιδευτικό τους έργο στο χώρο του αθλητισμού.

Ο Πρόεδρος του συλλόγου κυρ ΛΙΑΚΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ , το Δ.Σ και οι προπονητές του συλλόγου σας εύχονται καλές γιορτές με υγεία, χαρά και αισιοδοξία για ένα καλύτερο 2016.

Δείτε εικόνες: (Κάντε κλικ για μεγέθυνση)

eleim 15 eleim 14 eleim 13 eleim 12 eleim 11 eleim 10 eleim 9 eleim 7 eleim 6 eleim 5

eleim 4 eleim 3 eleim 2 eleim 1

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.