mandarinorientalmarrakech708

Άπιαστο όνειρο για τους περισσότερους, αλλά δεν παύουν να προκαλούν τις

αισθήσεις και ονειροπολήσεις. Είναι τα νέα ξενοδοχεία πολυτελείας ανά τον κόσμο.

Από το Μαρακές μέχρι το Τόκιο και από τη Μαγιόρκα μέχρι την Αλσατία, αποπνέουν χλιδή. Υπάρχουν όμως και τα… χειρότερα πολυτελή ξενοδοχεία. Στην κορυφή των κρινόμενων ως χειρότερων, φιγουράρει εκείνο του Ρόμπερτ Ντε Νίρο στις Φιλιππίνες.


Τα 10 πιο πολυτελή ξενοδοχεία

Σύμφωνα με τις κριτικές της Luxury Travel Intelligence αυτή είναι η κατάταξη με τα καλύτερα νέα πολυτελή ξενοδοχεία του 2015.

Mandarin Oriental, Μαρακές

Sant Francesc, Palma Mallorca

Aman, Τόκιο

4. Villa Rene Lalique, Alsace

5. Reverie Saigon, Ho Chi Minh City

6. Temple House, Chengdu

7. Sujan Rajmahal Palace, Jaipur

8. La Fiermontina, Puglia

9. Six Senses, Douro Valley

10. Gansevoort, Dominican Republic

Τα 6 χειρότερα νέα πολυτελή ξενοδοχεία – Στην κορυφή εκείνο του Ντε Νίρο

Σε κατάταξη με τα χειρότερα νέα πολυτελή ξενοδοχεία στον κόσμο για το 2015 περιλαμβάνεται το νέο εγχείρημα του διάσημου ηθοποιού Ρόμπερτ Ντε Νίρο στον ξενοδοχειακό κλάδο.

Πρόκειται για το πολυτελές ξενοδοχείο Nobu Hotel Manila στις Φιλιππίνες, το οποίο άνοιξε ο βραβευμένος με όσκαρ ηθοποιός σε συνεργασία με τον βραβευμένο με αστέρια Michelin σεφ Matsuhisa Nobu και αποτελεί την επέκταση του brand εστιατορίων Nobu στην ξενοδοχειακή βιομηχανία. Σύμφωνα με το tornosnews.gr η κατάταξη προέρχεται από την Luxury Travel Intelligence, εταιρία αξιολόγησης πολυτελών ταξιδίων που δέχεται κριτικές αποκλειστικά από τα μέλη της.

Nobu, Μανίλα

Shangri-La’s Le Touessrok, Μαυρίκιος

St Regis, Μουμπάι

Zaya Nurai, Άμπου Ντάμπι

Edition, Miami Beach

Lanesborough, Λονδίνο

Οι κριτικοί της Luxury Travel, που αποτελεί συνεργάτη της Etihad, ταξιδεύουν ανώνυμα και καταβάλουν οι ίδιοι το κόστος υπηρεσιών σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, σπα και νυχτερινής διασκέδασης προκειμένου οι κριτικές τους να είναι όσο το δυνατόν ανεπηρέαστες.

Όπως αναφέρει στο Fortune.com ο συνιδρυτής της Luxury Travel, Michael Crompton, το Nobu Hotel Manila ήταν μια μεγάλη απογοήτευση και η εταιρία έλαβε αρνητικά σχόλια από μέλη της που έμειναν στο ξενοδοχείο.

Το Nobu Hotel Manila είναι σχετικά μεγάλο για πολυτελές ξενοδοχείο, διαθέτοντας 321 δωμάτια και ενώ οι εγκαταστάσεις του είναι εντυπωσιακές, φαίνεται ότι η διαχείριση του ξενοδοχείου δεν είναι καλή, σύμφωνα με τον Crompton. Όπως είπε, οι άνθρωποι που κάνουν πολυτελή ταξίδια, έχουν την προσδοκία και επιθυμούν να βιώσουν κάτι ιδιαίτερο, και το ξενοδοχείο αυτό δεν το προσφέρει.

Παρότι τα εστιατόρια του ξενοδοχείου έχουν λάβει καλές κριτικές, υπάρχει η ανησυχία ότι το brand του ξενοδοχείου μπορεί να επεκτείνεται πέρα των δυνατοτήτων του. Η επέκτασή του στο χώρο των ξενοδοχείων είναι αμφίβολη, ειδικά όταν αφορά μεγάλες μονάδες με εκατοντάδες δωμάτια, αναφέρει ο Crompton. Το brand Nobu πάντα παρέπεμπε στην αποκλειστικότητα και την πολυτέλεια. Σήμερα, τα νέα εστιατόρια Nobu τείνουν να είναι πολύ μεγαλύτερα και τα ξενοδοχεία μεχρι στιγμής φαίνονται αποκομμένα από το στοιχείο του αποκλειστικού, είπε.

Οι τιμές δωματίου ξεκινούν από τα 164 δολάρια για ένα κανονικό deluxe δωμάτιο και 400 δολάρια για μια Σουίτα Nobu με θέα στην πόλη.

Ωστόσο, στην TripAdvisor, το Nobu Hotel Manila αξιολογείται ως το 4ο καλύτερο ανάμεσα σε 13 ξενοδοχεία της Μανίλα. Μερικές λιγότερο κολακευτικές κριτικές έκαναν λόγο για αγένεια στην εξυπηρέτηση.

Το πρώτο Nobu Hotel άνοιξε μέσα στο Caesar’s Palace στο Λας Βέγκας το 2013 λαμβάνοντας ύμνους από το CNN Travel. Ωστόσο εκτιμάται ότι η αρνητική κριτική που συγκέντρωσε το ξενοδοχείο στη Μανίλα αποτελεί κακό οιωνό για την ομάδα που διαχειρίζεται το νέο ξενοδοχείο. Οκτώ ξενοδοχεία της ίδιας αλυσίδας αναμένεται να ανοίξουν μέσα στην ερχόμενη διετία.

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.