ndΚορυφώνεται η αγωνία στη Συγγρού καθώς προχωρά η καταμέτρηση των ψήφων.

Σε κάθε εκλογικό τμήμα, από τις 20:00 και μετά η εφορευτική επιτροπή κάνει την καταμέτρηση των ψήφων και μετά μεταδίδει τα αποτελέσματα στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στην ΚΕΦΕ, όπου συγκεντρώνονται όλα τα αποτελέσματα από όλη την Ελλάδα.

Η παρακάτω φωτογραφία (έχει αναρτηθεί στο λογαριασμό του Γουίλιαμ Αντωνίου στο Facebook) προέρχεται από έναν από τους υπολογιστές της Συγγρού όπου καταγράφονται τα αποτελέσματα. Οπως φαίνεται σε αυτή, με ενσωματωμένο το 6,59% του αποτελέσματος, όπως προκύπτει από την καταμέτρηση σε 82 από τα συνολικά 1.245 τμήματα της επικράτειας πρώτος με διαφορά έρχεται ο Ευάγγγελος Μεϊμαράκης, ακολουθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τρίτος ο Απόστολος Τζιτζικώστας και τέταρτος ο Αδωνις Γεωργιάδης.

Συγκεκριμένα, σε 10.531 ψηφοδέλτια που έχουν καταμετρηθεί καταγράφονται τα εξής ποσοστά:

  • Ευάγγελος Μεϊμαράκης: 4.968 (47,4%)
  • Κυριάκος Μητσοτάκης: 2.514 (23,99%)
  • Απόστολος Τζιτζικώστας: 2.378 (22,69%)
  • Αδωνις Γεωργιάδης: 621 (5,93%)

Σημειώνεται ότι αυτά τα αποτελέσματα προέρχονται από την ενσωμάτωση μόλις του 6,59% της επικράτειας και ακόμη όλα είναι ανοιχτά…

Πηγή: Εκλογές ΝΔ: Δείτε το αποτέλεσμα στο 6,59% της καταμέτρησης [εικόνα] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/241842/ekloges-nd-deite-apotelesma-sto-659-tis-katametrisis-eikona#ixzz3utQyjcS8

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.