Ο νέος πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, καθηγητής Χαράλαμπος Γκότσης μιλάει σε συνάντηση με εκπροσώπους του Τύπου στα γραφεία της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς στην Αθήνα, τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015. Στη φωτογραφία το λογότυπο της Επιτροπής. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

Την επιβολή προστίμων συνολικού ύψους 40.000 ευρώ σε πέντε επενδυτικά κεφάλαια επέβαλε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, διότι προέβησαν σε ανοικτές πωλήσεις επί των μετοχών της Εθνικής Τράπεζας.

Ειδικότερα, επιβλήθηκε πρόστιμο από 10.000 ευρώ στις εταιρείες «DUET FOCUS FUND LIMITED», «COMPASS OFFSHORE MAVLTD» και «COMPASS MAV LLC» και πρόστιμο από 5.000 ευρώ στις εταιρίες «BLUE ROCK LIQUID ALPHA FUND L.P.» και «HFR MN DUET GLOBAL PLUS MASTER TRUST LIMITED».



Επίσης, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς αποφάσισε την επιβολή προστίμου 15.000 ευρώ στην εταιρεία «ΜΠΑΜΠΗΣ ΒΩΒΟΣ» για μη έγκαιρη δημοσιοποίηση των ετήσιων, των εξαμηνιαίων και των τριμηνιαίων οικονομικών καταστάσεων, των αντίστοιχων περιόδων αναφοράς που έληξαν από την 31.12.2011 ως και την 30.6.2014, καθώς και για τη μη κατάρτιση των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων της χρήσης 2011.

ethnos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.