snap708

Οι νέοι το χρησιμοποιούν με τρελούς ρυθμούς. Είναι ένα εργαλείο στο οποίο όλα τα περιεχόμενα μένουν για μερικά δευτερόλεπτα και μετά εξαφανίζονται.

Η χρήση του ξεπερνά τη φαντασία. 6 δις βίντεο την ημέρα, ήτοι 60 βίντεο διαφορετικά την ημέρα βλέπουν τα 100 εκατομμύρια χρήστες του Snapchat. Αυτή η εφαρμογή ετέθη σε χρήση το 2011 και η επιτυχία του είναι τέτοια που κάνει το Facebook να τρέμει, ειδικά μεταξύ των νέων.


Οταν πρωτοεμφανίστηκε δέχτηκε κριτική για τα αμφιλεγόμενα περιεχόμενά του αλλά σήμερα η πλατφόρμα έγινε το αγαπημένο παιδί των διεθνών ΜΜΕ που θέλουν να αποκτήσουν πρόσβαση στο νεανικό κοινό. Το 21% των αναγνωστών του διάσημου αμερικανικού σάιτ BuzzFeed, για παράδειγμα, προέρχονται από το Snapchat
Στις ΗΠΑ, τον Φεβρουάριο του 2015, οι έφηβοι και οι νέοι από 16 ως 24 ετών περνούσαν κατά μέσο όρο 200 λεπτά την ημέρα στο ίντερνετ, σύμφωνα με την αμερικανική πλατφόρμα στατιστικών στοιχείων statista.com. Οι περισσότεροι από αυτούς μπαίνουν μέσω Snapchat.
Σύμφωνα με έρευνα του ίδιου σάιτ, απεδείχθη ότι το 53% των βορειο-αμερικανών ηλικίας 13-24 ετών χρησιμοποιούν την πλατφόρμα των εφήμερων αναρτήσεων, έναντι μόνο 5% των ενηλίκων.

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.