ΣΙΑΤΙΣΤΑ
Στο ξενοδοχείο «IBERIS» στη Σιάτιστα, στις 12 Δεκεμβρίου 2015, πραγματοποιήθηκε η 3η Θεματική Ημερίδα, για τον τομέα της Αγροδιατροφής, που διοργανώθηκε από την Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Στην ημερίδα συμμετείχαν φορείς και στελέχη απο 53 επιχειρήσεις του τομέα της αγροδιατροφής, αλλά και συνδεόμενοι με τον κλάδο επαγγελματίες (γεωπόνοι, οικονομολόγοι, κ.α.).

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης, δίνοντας το στίγμα των αναμενόμενων αποτελεσμάτων, ανέφερε πως αναμένονται μετρήσιμα αποτελέσματα για την απασχόληση, την ανάπτυξη και την στήριξη των επιχειρηματιών. Στόχος της περιφέρειας είναι να βρίσκεται κοντά στους επιχειρηματίες και να αφουγκράζεται τις ανάγκες και τις προσδοκίες τους, επιστρατεύοντας εμπειρία και γνώσεις από όλους τους εμπλεκόμενους για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Ο προϊστάμενος της ΕΥΔ ΕΠ Χαράλαμπος Κιουρτσίδης παρουσίασε το σχέδιο δράσης της Στρατηγικής της Έξυπνης Εξειδίκευσης για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και τη σημασία της επιχειρηματικής ανακάλυψης, ενώ στις πολύ ενδιαφέρουσες εισηγήσεις που ακολούθησαν παρουσιάστηκε με λεπτομέρεια μια σειρά σχετικών θεμάτων.

Κατά τη διάρκεια της θεματικής ημερίδας οι συμμετέχοντες είχαν τη ευκαιρία να ενημερωθούν, αλλά κυρίως να συνεισφέρουν ενεργά με προτάσεις, εισηγήσεις, προβληματισμούς και ανησυχίες στην πρωτο-εφαρμοζόμενη διαδικασία της επιχειρηματικής ανακάλυψης στη Δυτική Μακεδονία, για τις ενότητες που συνθέτουν τον τομέα της Αγροδιατροφής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.