gsg 4Πρώτη εμφάνιση και νίκη για την γυναικεία ομάδα μας με 3-0 απέναντι στην

Εδεσσαϊκή Γ.Ε. Η ομάδα μας με την εμφάνιση της και παρ όλες τις απουσίες της έδειξε ότι είναι ανταγωνιστική. Η επικράτηση ήταν εύκολη για την ομάδα του Γ.Σ.Γρεβενών απέναντι σε μια νέα ομάδα της Έδεσσας.

gsg 417

gsg 416

gsg 415
Δεν κατάφερε τελικά να αγωνιστεί στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος το νέο απόκτημα του Γ.Σ.Γρεβενών Γιώτα Σούρα. Από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και την Ένωση Βύρωνα, ομάδα Α2, στα ακριτικά Γρεβενά για να ενισχύσει την ομάδα μας στην επιστροφή της στις μεγάλες κατηγορίες. Την περιμένουμε το 2016 αφού μάλλον θα χάσει και το επόμενο παιχνίδι.
gsg 414

gsg 41


Εν τω μεταξύ, με επιτυχίες και νίκες με 3-0 συνέχισαν οι ομάδες μας των κορασίδων και των πανκορασίδων με τον Ήφαιστο Φλώρινας και με τον Αριστοτέλη Φλώρινας αντίστοιχα.

Δεν τα κατάφερε η αντρική μας ομάδα απέναντι στον Ζαφειράκη Νάουσας. Η ομάδα της Ημαθίας πέρσι αγωνιζόταν στην Α2 και δεν άφησε περιθώριο στον ΓΣΓρεβενών δείχνοντας ότι είναι το φαβορί της διοργάνωσης.

γσγ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.