Ο ΓΣΓ για τον αγώνα …
ευη
Έχουν περάσει ώρες σήμερα, προσπαθώντας να γράψω δυο-τρεις λέξεις για να σας ευχαριστήσω όλους μα τα μάτια μου διαρκώς θολώνουν από δάκρυα!….

Είναι από τα πιο υπέροχα συναισθήματα που έχω νιώσει, ότι μου συμπαραστέκονται και συμπάσχουν μαζί μου τόσοι άνθρωποι.

Αγωνίζομαι 18 χρόνια να μείνω στην ζωή και σε λίγο καιρό πλησιάζει η μεγαλύτερη μάχη που έχω να δώσω. Εκτός από την οικογένεια μου και τους αγαπημένους μου ανθρώπους που έχω στην ζωή που με βοηθούν πάντα και με στηρίζουν έχω κι εσάς και είναι μέγαλη δύναμη και συμπαράσταση για μένα να σας έχω πλάι μου.

Για μένα αυτή η πόλη και οι συνάνθρωποι μου, έδειξαν για μια ακόμη φορά το μεγαλείο της ψυχής τους όπως έχουν απόδειξει κάθε φορά στο παρελθόν που χρειάστηκε να συμπαρασταθούν σε ανάλογες περιπτώσεις.

Ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου τον κ. Πουρνάρα Στέργιο, πολύ καλός μας φίλος, γείτονας μας και καθηγητής μου στο Λύκειο. Ευχαριστώ επίσης μέσα από την ψυχή μου τον Γυμναστικό Σύλλογο Γρεβενών, τους φορείς του Συλλόγου, τους προπονητές και των δυο ομάδων όπως και τις υπέροχες αθλήτριες της ομάδας του Γυμναστικού Συλλόγου που πάντα νοσταλγώ αλλά και τις αθλήτριες της ομάδας της Καστοριάς.

Ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου επίσης την Δημοτική αρχή, τους συναδέλφους μου για την διοργάνωση αυτού του αγώνα και την συμπαράσταση τους στις δύσκολες στιγμές που περνώ.

Και τέλος θα ήθελα με την καρδιά μου, να ευχαριστήσω όλους εσάς τους συνανθρώπους μου έναν έναν ξεχωριστά, για την προσφορά σας και συμπαράσταση σας στο πρόσωπο μου και στον αγώνα μου.

Με εκτίμηση και αγάπη

Εύη Κυρατζή

γσγ

Ο ΓΣΓ για τον αγώνα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο αγώνας βόλεϊ του ΓΣΓρεβενών με την ΑΠ Καστοριάς για φιλανθρωπικό σκοπό. Τον αγώνα διοργάνωσαν ο σύλλογος υπαλλήλων του δήμου Γρεβενών και ο Δήμος και η Δημοτική κοινότητα Γρεβενών σε συνεργασία με τον Γ.Σ.Γρεβενών.
Ο Γυμναστικός Σύλλογος Γρεβενών και η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του συλλόγου μας δείχνουν το κοινωνικό τους πρόσωπο και συμμετέχουν όπου και όποτε και αν κληθούν όταν ο σκοπός είναι ιερός.
Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.