diazygio-xorismos-708

Ηταν η χρονιά του Big Bang και που η Αργεντινή κέρδισε το Μουντιάλ. Και παρότι ήταν μια καλή χρονιά για το Λονδίνο και τον Μαραντόνα, σίγουρα δεν ήταν η καλύτερη για εκατομμύρια ζευγάρια που παντρεύτηκαν τότε. Και αυτό γιατί… απλά χώρισαν!

Οπως σημειώνει η Daily Mail, όσοι παντρεύτηκαν το 1986 το πιθανότερο είναι ότι έχει πάρει ήδη διαζύγιο. Οι ερευνητές έχουν προχωρήσει και σε συγκεκριμένες εκτιμήσεις υποστηρίζοντας ότι τουλάχιστον οι μισοί από όσους παντρεύτηκαν εκείνη τη χρονιά, επισκέφθηκαν λίγο αργότερα το δικηγόρο τους. Και η συνέχεια της ζωής τους γράφτηκε στις δικαστικές αίθουσες με αντίδικο το μέχρι πρότινος έτερόν τους ήμισυ.

Πάντως και οι επόμενες χρονιές, μετά το 1986 ήταν δύσκολες για τους γάμους. Συγκεκριμένα, οι επόμενες έξι χρονιές. Και αυτό γιατί όσοι παντρεύτηκαν εκείνες τις χρονιές ανήκουν απλά στη φουρνιά εκείνη των παντρεμένων που έζησαν την εύκολη έκδοση του διαζυγίου με την ταυτόχρονη διάβρωση των οικογενειακών αξιών που έγινε ορατή ακριβώς τότε. Πάντως η αμέσως δυσκολότερη χρονιά από το 1986 ήταν το 1991.

Στο άλλο άκρο, όσοι παντρεύτηκαν το 2008 το πιθανότερο είναι ότι δεν θα χωρίσουν ποτέ. Είναι η χρονιά που παρήγαγε τους πιο σταθερούς γάμους.

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.