pind 2
Την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου ο πολιτιστικός σύλλογος Γρεβενών `Πίνδος~ βρέθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης για να παρακολουθήσει την μουσικοχορευτική εκδήλωση ~λύρες της στεριάς και θάλασσας~ που διοργάνωσε ο ΧΟΘ και παρουσίασε ο Λάμπρος Λιάβας.

Μια μοναδική εκδήλωση (δεν έχει ξαναγίνει στη Θεσσαλονίκη) σε μια κατάμεστη αίθουσα πλαισιωμένη από μεγάλους και καταξιωμένους μουσικούς λυράδιδες . Ανάμεσα σε αυτούς που για μια ακόμα φορά έλαμψαν με την παρουσία τους η Κατερίνα Παπαδοπούλου (είχε έρθει στα Γρεβενά πρόπερσι σε εκδήλωση του συλλόγου μας) και ο Σωκράτης Σινόπουλος με την πολίτικη λύρα.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης είχε ο Λάμπρος Λιάβας (εκπομπή αλάτι της γης) και την επιμέλεια ο χοροδιδάσκαλος και φίλος Σάκης Παληιογιάννης. Πολλά μπράβο στους συντελεστές αλλά ιδιαίτερα στο χοροδιδάσκαλο για αυτή τη μαγική βραδιά που μας χάρισε.

Από τον σύλλογό μας μετά το τέλος της εκδήλωσης προσφέρθηκαν αναμνηστικά δώρα στην Κατερίνα Παπαδοπούλου, στον χοροδιδάσκαλο του Χ.Ο.Θ αλλά και στον Λάμπρο Λιάβα ο οποίος μας υποσχέθηκε ότι θα παρουσιάσει σύντομα με την εκπομπή του το αλάτι της γης χορούς και τραγούδια της περιοχής Γρεβενών.
Καλώς να έρθεις λοιπόν στο τόπο μας.

Μετά το γλέντι συνεχίστηκε σε ταβέρνα της πόλης με τον Αγάθωνα και την παρέα του ως το πρωί.

Ετσι ξέρει να διασκεδάζει Η ΠΙΝΔΟΣ.


pind 5

pind 4

pind 3

pind 1

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.