wanted-russiaΑμοιβές εκατομμυρίων θα διαθέσουν κυβερνήσεις χωρών σε όσους καταφέρουν να ανακαλύψουν καταζητούμενους ηγέτες τρομοκρατικών οργανώσεων, υπαίτιους αιματηρών επιθέσεων, ακόμα και χάκερ.
Δείτε τη λίστα.
50 ΕΚΑΤ ΔΟΛΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΤΩΣΗΣ ΡΩΣΙΚΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ
Την αμοιβή των 50 εκατ. δολαρίων προσφέρει η Ρωσία σε όποιον της παρέχει πληροφορίες που θα την οδηγήσουν στους υπαίτιους για την πτώση του ρωσικού αεροσκάφους στην Αίγυπτο, που σκόρπισε το θάνατο σε 224 ανθρώπους. «Θα τους βρούμε όπου κι αν είναι», δήλωσε ο Πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν.

25 ΕΚΑΤ. ΔΟΛΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΤΗΣ ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ
Την υψηλότερη αμοιβή προσφέρει η αμερικανική κυβέρνηση σε όποιον την οδηγήσει στα ίχνη του ηγέτη της Αλ Κάιντα Ayman al-Zawahiri. Πρόκειται για το ποσό των 25 εκατ. ευρώ, ίδιο με αυτό που οι ΗΠΑ προσέφεραν σε όποιον ανακάλυπτε τον Μπιν Λάντεν.

10 ΕΚΑΤ. ΔΟΛΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ
Καταζητείται ο ηγέτης του κόμματος Jamaat-ud-Dawa στο Πακιστάν, Hafiz Mohammed Saeed, ενώ δίδεται η αμοιβή των 10 εκατ. δολαρίων σε όποιον τον καταδώσει στις αρχές. Οι ΗΠΑ και η Ινδία κατηγορούν τον Saeed ως υπεύθυνο για την τρομοκρατική επίθεση στη Βομβάη το Νοέμβριο του 2008, που άφησε πίσω της 166 νεκρούς.

ΕΠΙΚΥΡΗΞΗ 10 ΕΚΑΤ. ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ
O ηγέτης του Iσλαμικού Κράτους, Abu Bakr al-Baghdadi είναι εξίσου ένας από τους πλέον καταζητούμενους ανθρώπους του κόσμου. Η αμερικανική κυβέρνηση προσφέρει έως και 10 εκατ. δολάρια σε όποιον την παραπέμψει στα ίχνη του. Τον περασμένο μήνα, ο ιρακινός στρατός ισχυρίστηκε ότι έπληξε κομβόι οχημάτων όπου βρισκόταν ο al-Baghdadi. Η μοίρα του είναι άγνωστη και οι ΗΠΑ εξακολουθούν να τον ψάχνουν.

5+3,5 ΕΚΑΤ. ΔΟΛΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ “EL CHAPO”
Ο περιβόητος «άρχοντας των ναρκωτικών» του Μεξικό, Joaquin “El Chapo” Guzman, κατάφερε να αποδράσει τον Ιούλιο από μια υψίστης ασφαλείας φυλακή και έκτοτε αγνοείται. Οι ΗΠΑ προσφέρουν 5 εκατ. δολάρια για πληροφορίες που θα τις οδηγήσουν στον El Chapo, ενώ παράλληλα η κυβέρνηση του Μεξικού προσφέρει 60 εκατ. πέσος (3.5 εκατ. δολάρια).

Δείτε ολόκληρη τη λίστα εδώ

news247

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.