newego_LARGE_t_1101_54371367_type13031

Στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ βρίσκονται 415 γιατροί του ΕΣΥ, είτε εν ενεργεία, είτε συνταξιούχοι.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Mega, οι γιατροί αυτοί ελέγχονται για εμβάσματα άνω των 100.000 ευρώ, ενώ ήδη έχουν εντοπιστεί 100 παραβατικές περιπτώσεις. Για τους γιατρούς αυτούς μάλιστα προβλέπονται αποφάσεις για δέσμευση τραπεζικών λογαριασμών και κατάσχεση του περιεχομένου των τραπεζικών θυρίδων.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Mega, από το Κέντρο Φορολόγησης Μεγάλου Πλούτου έχουν εισπραχθεί μέχρι στιγμής 45 εκατομμύρια ευρώ, με τον στόχο για το 2015 να βρίσκεται στα 77 εκατ. ευρώ, και ο οποίος μάλιστα αναμένεται να ξεπεραστεί.

Παράλληλα, από το Κέντρο Ελέγχου Μεγάλων Επιχειρήσεων έχουν εισπραχθεί 253 εκατ. ευρώ, με τον στόχο για φέτος στα 370 εκατ. ευρώ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έρευνες γίνονται και σε περίπου 200 δικηγόρους με παράνομο πλουτισμό και υψηλά εμβάσματα. Στόχος των ελεγκτικών μηχανισμών είναι η δέσμευση περιουσιακών στοιχείων ώστε να διασφαλιστούν τα έσοδα για το ελληνικό δημόσιο.

imerisia

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.