dhmos 1 grebenonΤην Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη σύσκεψη του

Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου (Σ.Τ.Ο.) του Δήμου με θέμα: «Λήψη προληπτικών μέτρων για την αντιμετώπιση κινδύνων λόγω χιονοπτώσεων και παγετού».

Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία του Δημάρχου Γρεβενών κ. Γιώργου Δασταμάνη, ο οποίος ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους φορείς για την παρουσία τους και τόνισε ότι κύριο μέλημα όλων πρέπει να είναι η πρόληψη και η έγκαιρη αντιμετώπιση των φαινομένων που προκύπτουν.

Στόχος της σύσκεψης ήταν ο συντονισμός όλων των εμπλεκόμενων φορέων και η βέλτιστη δυνατή προετοιμασία όλων για μια ομαλή χειμερινή περίοδο.

Στη συνεδρίαση παρευρέθηκαν ο Υποδιοικητής του 9ης Μ/Π Ταξιαρχίας Πεζικού κ. Ζήσης Κουτσοδήμος, ο Υποδιευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών κ. Χρήστος Ζάμπουρας, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γρεβενών κ. Ανδρέας Παπαζαχαρίας, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Τριγώνης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Βάιος Κόραβος, η Προϊσταμένη του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Γρεβενών κ. Αλεξία Παπαθεοδώρου, υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου, της ΔΕΥΑΓ και της ΔΕΗ, ο πρόεδρος του Ε.Χ.Κ.Β. κ. Θωμάς Καραγιάννης, ο πρόεδρος της ελληνικής ομάδας διάσωσης κ. Ευάγγελος Νασιάδης και ο πρόεδρος του κυνηγετικού συλλόγου κ. Κωνσταντίνος Νιζάμης.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.