Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ερχονται αλλαγές στην ΕΛΑΣ: Συγχωνεύσεις και καταργήσεις αστυνομικών τμημάτων

20 Νοεμβρίου, 2015 by Χρήστος Μίμης

astynomia, στυνομΑλλαγές στη δομή της ελληνικής αστυνομία αναμένονται μέσα στο επόμενο διάστημα, όπως προανήγγειλε από την Λάρισα, ο γ.γ Δημόσιας Τάξης, Δημήτρης Αναγνωστάκης.

Ο κ. Αναγνωστάκης, συμμετείχε σε εκδήλωση στο Αστυνομικό Μέγαρο της θεσσαλικής πρωτεύουσας, που είχε ως θέμα την αναδιάρθρωση του Αστυνομικού Σώματος. Οπως ανέφερε, μεταξύ άλλων, υπάρχουν ολιγάριθμα αστυνομικά τμήματα που κατ’ ουσίαν διεκπεραιώνουν διοικητικές αρμοδιότητες και δεν έχουν λόγο ύπαρξης. Στο πλαίσιο αυτό, επεσήμανε την ανάγκη συγχωνεύσεων, αλλά και την ενίσχυση της αστυνομίας με περιπολικά και μηχανές.

Όπως ανέφερε, οι προωθούμενες αλλαγές έχουν ως στόχο την βελτίωση της αστυνόμευσης και υπάρχει σε εξέλιξη διαβούλευση, πριν διαμορφωθεί το τελικό πλαίσιο των αλλαγών που θα τεθούν σε εφαρμογή από τον Μάρτιο, οπότε και θα γίνουν και οι κρίσεις στο Αστυνομικό Σώμα.

«Πάμε σε εξορθολογισμό για να είμαστε πιο αποτελεσματικοί», τόνισε.


iefimerida

This entry was posted on Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου, 2015 at 18:06 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΕΡΓΑΣΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply