sheen708Σοκ προκάλεσε στο Χόλιγουντ η αποκάλυψη ότι ο εκκεντρικός ηθοποιός Τσάρλι Σιν είναι φορέας του ιού HIV. Η πρώην σύζυγός του Μπρουκ Μίλερ τον κατηγόρησε ότι δεν της είχε ομολογήσει το πρόβλημα όταν γνωρίστηκαν, αλλά δήλωσε ότι εκείνη και τα παιδιά τους δεν είναι φορείς.

Η Μπρουκ πήρε διαζύγιο από τον Τσάρλι Σιν το 2011. Οταν το πρόβλημα του διάσημου ηθοποιού έγινε γνωστό, δέχτηκε πολλά τηλεφωνήματα από φίλους και την οικογένειά της που ανησυχούσαν για την υγεία της, αλλά όλα είναι καλά, η Μπρουκ και τα παιδιά δεν είναι φορείς, δήλωσε ο εκπρόσωπός της Steve Honig.

Οπως εξήγησε ο ίδιος ο Σιν, τα δίδυμα παιδιά τους Μαξ και Μπομπ δεν γνωρίζουν το πρόβλημα υγείας του πατέρα τους. Μια πηγή κοντά στην πρώην σύζυγο του Σιν, Ντενίζ Ρίτσαρντς, αναφέρει ότι εκείνη γνώριζε από χρόνια το πρόβλημά του. Αλλά και άλλες δύο φιλενάδες του, η Natalie Kenly και η Bree Olson, ανακοίνωσαν ότι δεν προσβλήθηκαν από τον ιό. Η Bree Olson έγραψε στο Twitter ότι έκανε τεστ και πήρε ήδη τα αποτελέσματα. «Είχα πολύ στρες», εξομολογήθηκε.

Το ανακοίνωσε στην τηλεόραση
«Είμαι εδώ για να ομολογήσω ότι είμαι θετικός στον ΗΙV» είπε ο ηθοποιός Τσάρλι Σιν σε τηλεοπτική εκπομπή του NBC, επιβεβαιώνοντας για πρώτη φορά τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών σχετικά με την κατάσταση της υγείας του.

«Έπρεπε να βάλω ένα τέλος σε αυτό το μπαράζ επιθέσεων που δέχομαι» είπε ο χολιγουντιανός ηθοποιός, ο οποίος αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε πως πάσχει από τον ιό του HIV πριν από τέσσερα χρόνια, ξεκαθάρισε ωστόσο ότι δεν έχει AIDS.

Δεν το ξεκαθάρισε, για την ακρίβεια, ο ίδιος, αλλά ο πανεπιστημιακός γιατρός (από το UCLA) που τον παρακολουθεί τα τελευταία έξι χρόνια (ο ηθοποιός διαγνώστηκε θετικός στον ιό HIV πριν από τέσσερα χρόνια).

Όπως εξηγεί, λοιπόν, ο γιατρός του Σιν, ο οποίος εμφανίστηκε μαζί του στο 2ο μέρος της συνέντευξης, χάρη στην επιθετική θεραπεία που ακολουθεί ο ηθοποιός, ο ιός HIV έχει περιοριστεί μέσα στον οργανισμό του, σε σημείο που να μπορεί να δηλώσει ότι δεν έχει AIDS.

«Είναι τρία πολύ δύσκολα γράμματα» είπε ο Τσάρλι Σιν για τον HIV και σημείωσε ότι δεν ξέρει πως προσβλήθηκε από τον ιό αλλά αποκάλυψε πως στην αρχή είχε συνέχεια πονοκεφάλους και είχε φτάσει στο σημείο να πιστεύει ότι έχει όγκο στο κεφάλι του.

Ο 50χρονος ηθοποιός παραδέχτηκε ακόμη πως αφότου έμαθε πως είναι οροθετικός είχε δύο σεξουαλικές επαφές χωρίς προφύλαξη ωστόσο είχε φροντίσει να ενημερώσει τους ερωτικούς παρτενέρ του για την κατάσταση της υγείας του.

Εξαγόρασα τη σιωπή τους – Έδωσα πάνω από 10 εκατομμύρια δολάρια

Ο Τσαρλι Σιν μάλιστα δεν δίστασε να παραδεχτεί πως είχε εκμυστηρευτεί σε κάποιους ανθρώπους -που πίστευε πως είναι άτομα εμπιστοσύνης- ότι έχει τον ιό του HIV. Τελικά όπως δήλωσε στην πρωινή εκπομπή χρειάστηκε να καταβάλλει συνολικά πάνω από 10 εκατομμύρια δολάρια προκειμένου να εξασφαλίσει τη σιωπή τους.

«Η εμπιστοσύνη μου έγινε η προδοσία τους», λέει ο 50χρονος ο οποίος δεν διστάζει να πει δημόσια πως πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους βρίσκονταν στο στενό φιλικό του κύκλο και θεωρούσε πως μπορεί να τον βοηθούσαν.

Όπως είπε χαρακτηριστικά «η σημερινή μου εμφάνιση θα δώσει ένα τέλος σε αυτές τις πληρωμές» και συμπλήρωσε: «Αυτός είναι ο στόχος μου. Αλλά όχι ο μοναδικός. Νομίζω ελευθέρωσα τον εαυτό μου από αυτή την φυλακή με την σημερινή μου εμφάνιση».

Οι πορνοστάρ και τα ναρκωτικά

Ο Τσάρλι Σιν μπορεί να κρατούσε ως επτασφράγιστο μυστικό το πρόβλημα που αντιμετωπίζει αλλά τις τελευταίες ημέρες τα δημοσιεύματα στο Χόλιγουντ γύρω από το όνομά του κυριολεκτικά οργίαζαν με αποτέλεσμα να βγει και να μιλήσει ανοιχτά.

Λίγες ώρες μάλιστα πριν εμφανιστεί στη εκπομπή του ΝBC τα μέσα ενημέρωσης μετέδιδαν πως το τελευταίο διάστημα βρίσκεται απομονωμένος στο σπίτι του μαζί με πόρνες και ναρκωτικές ουσίες πληρώνοντας μάλιστα 30.000 ευρώ σε πορνοσταρ για να του κάνουν παρέα και να συμμετέχουν σε όργια με σεξ και ναρκωτικά.

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.