ASTEGOI
Η Θεατρική Ομάδα Γρεβενών “Οι Άστεγοι”

Δύο μοναδικές βραδιές 9 και 10 Νοεμβρίου 2015 επιφύλαξαν οι ¨ΑΣΤΕΓΟΙ ¨ στους θεατές που κατέκλυσαν το κέντρο πολιτισμού του ΔΗΜΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, για να παρακολουθήσουν την παράσταση με τίτλο ¨Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΚΑΙ ΑΡΕΤΗ¨ του Λουϊτζι Πιραντέλλο.

Πολύ τυχεροί οι 700 περίπου θεατρόφιλοι της πόλης μας που περίμεναν να δουν κάτι καλό. Παρακολούθησαν βέβαια κάτι εξαιρετικό.

Η τεράστια επιτυχία οφείλεται, αφενός στη σκηνοθεσία και την άριστη διανομή των ρόλων από την Βασιλική Ευταξία και αφετέρου στην υποκριτική ικανότητα των 10 ηθοποιών, Τάσου Μπελή, Άρτεμις Καραθάνου, Βάσως Ζήση, Ιωάννη Παπαδιαμάντη, Μαρίας Σακοράφα, Χρήστου Παπαδημητρίου, Γιάννη Παπαλαζάρου, Άννας Δαυιδίδου, Κων/νου Εμπρικίδη και Δήμητρας Λαζαρίδη, που γοήτεψαν το κοινό και κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του μέχρι το τέλος της παράστασης.

Μέσα σε ένα κλίμα ευχάριστο, οι θεατές γέλασαν με τις διασκεδαστικές σκηνές και φυσικά χειροκρότησαν αβίαστα για να επιβραβέυσουν τους εξαιρετικούς καλλιτέχνες που δούλεψαν με μεράκι και ψυχή για να υπάρξει αυτό το ποιοτικό αποτέλεσμα.

Η υπεύθυνη δουλειά όλων ανέδειξε το ταλέντο και τα χαρίσματα τους και δίκαια απέσπασαν θερμά και παρατεταμένα χειροκροτήματα και επευφημίες. Δεν διεκδίκησαν άλλωστε για τον εαυτό τους κάτι περισσότερο.

Ωστόσο σκέφθηκαν να διεκδικήσουν ελάχιστο αντίτιμο 2 ευρώ για να στηρίξουν, το έργο των Συλλόγων Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού Γρεβενών ¨ΕΛΠΙΔΑ¨ και ¨καρκινοπαθών¨.

Ως διοικητικό συμβούλιο της ¨ΕΛΠΙΔΑΣ¨, οφείλουμε να συγχαρούμε για την επιτυχία τους, τους ¨ΑΣΤΕΓΟΥΣ¨ και να τους ευχαριστήσουμε από καρδιάς για την οικονομική ενίσχυση, για την τιμή να μας εμπιστευθούν, για την πανέμορφη βραδιά που απολαύσαμε, εν μέσω της καταθλιπτικής ατμόσφαιρας που μας περιβάλει.

Σίγουρα δεν θα τους απογοητεύσουμε. Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για να εξασφαλίσουμε στο μέτρο των δυνατοτήτων μας τουλάχιστον αξιοπρεπή επιβίωση. Άλλωστε δεν είμαστε πλέον μόνοι στο χώρο της Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού. Έχουμε δίπλα μας θεσμούς, φορείς και κυρίως όλους εσάς που δίνετε σημαντικό παρόν όταν σας το ζητήσουμε.

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς της παράστασης και ιδιαίτερα τον κ. Παναγιώτη Κεσόπουλο, άνθρωπο του θάματος.

Το ποσό των 1.322 ευρώ που απέφεραν τα 661 εισιτήρια οι δύο Σύλλογοι σε συνεργασία, θα καλύψουν ανάγκες ασθενών συμπολιτών μας.

Το Δ.Σ. της ¨ΕΛΠΙΔΑΣ¨

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.