lifestyle
Η ίδια μπορεί να μην τρελαίνεται για το μόντελινγκ. Αλλά το μόντελινγκ σίγουρα… τρελαίνεται για αυτήν.Και χάρη σε αυτή την «αδυναμία», γεμίζει ο τραπεζικός λογαριασμός της Κάρα Ντελεβίν.

Η 23χρονη έκανε τη δήλωση της εταιρείας της, Cara & Co για το 2014 και φαίνεται πως η περσινή χρονιά ήταν πολύ καλή για εκείνη. Τα κέρδη ξεπέρασαν τα 3,1 εκατομμύρια λίρες, καταγράφοντας δηλαδή 360% αύξηση σε σύγκριση με το 2013! Τα ίδια κεφάλαια της εταιρείας, της οποίας το μοντέλο είναι μοναδική μέτοχος, τώρα φτάνουν στα 4 εκατομμύρια λίρες, σύμφωνα με την Telegraph.

Κάτι που σημαίνει, ότι το 2014 η Ντελεβίν κέρδιζε το απίστευτο ποσό των 8.500 λιρών κάθε ημέρα, χάρη στη συνεργασία της με εταιρείες όπως οι Chanel, Burberry, Topshop και Mulberry. Το αν αυτή η αύξηση των εσόδων της συνεχίστηκε και φέτος απομένει να φανεί, καθώς μέσα στο 2015 άφησε το μόντελινγκ σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί με την υποκριτική, αφού το 2016 θα προβληθούν τρεις ταινίες στις οποίες έχει εμφανιστεί.

Παρά τα κέρδη της πάντως, τους τελευταίους μήνες δεν χάνει ευκαιρία να εκφράσει την απέχθειά της για το μόντελινγκ, ομολογώντας ότι ποτέ δεν ένιωθε άνετα κάνοντας αυτή τη δουλειά. «Είναι απαίσιο να ζεις σε έναν κόσμο στον οποίο κάποιος μπορεί να σε πάρει τηλέφωνο και να σου πει ξενυχτάς πολύ και πρέπει να χάσεις βάρος. Με θυμώνει. Αν δεν θες να με προσλάβεις, μην το κάνεις», είχε πει σε συνέντευξή της στην Wall Street Journal το Μάιο, ενώ στους Times τον περασμένο Αύγουστο είχε δηλώσει ότι το μόντελινγκ την έκανε «να ξεχάσω πόσο νεαρή ήμουν. Ενιωθα τόσο γριά».


iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.