gallia28

Η γαλλική αστυνομία συνεχίζει το ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του Salah Abdeslam, ο οποίος πιστεύεται ότι είναι ένας από τους τρεις αδερφούς που εμπλέκονται στο μακελειό της περασμένης Παρασκευής (13/11) στο Παρίσι.

Ο καταζητούμενος είναι Γάλλος υπήκοος γεννημένος στο Βέλγιο το 1989 και σύμφωνα με την αστυνομία θεωρείται επικίνδυνος και δεν πρέπει να τον πλησιάσει κανείς.

Σύμφωνα με τις Αρχές, ο Salah Abdeslam, είναι αδερφός του 31χρονου Ibrahim (Brahim) Abdeslam, ο οποίος ταυτοποιήθηκε από τους εισαγγελείς ως ο άνδρας που νοίκιασε ένα Seat το οποίο χρησιμοποιήθηκε στις επιθέσεις. Ανατινάχτηκε στο Comptoir Voltaire, τραυματίζοντας έναν περαστικό.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Associated Press, η αστυνομία είχε σταματήσει το Σάββατο, μια ημέρα μετά την αιματηρή επίθεση, τον 26χρονο ύποπτο σε μπλόκο αυτοκίνητων κοντά στα γαλλοβελγικά σύνορα.

Ο Salah Abdeslam, βρισκόταν σε ένα αυτοκίνητο Volkswagen Polo μαζί με δύο ακόμα άνδρες, αλλά η αστυνομία τους άφησε να φύγουν καθώς μετά από τον σχετικό έλεγο, τα ονόματά τους δεν βρέθηκαν σε κάποια από τις λίστες καταζητούμενων.

newsbomb

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.