Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ωρες αγωνίας για 72 μαθητές από τη Ρόδο που ήταν στο Παρίσι – Την τελευταία στιγμή δεν πήγαν στο Stade de France!

Νοέμβριος 16th, 2015 by Χρήστος Μίμης

gallia 9Μέσα στην αγωνία έζησαν αρκετές οικογένειες Ροδιτών, καθώς 72 μαθητές Λυκείου του νησιού βρισκόντουσαν στο Παρίσι κατά τη διάρκεια των τρομοκρατικών επιθέσεων.

Γονείς και συγγενείς μην ξέροντας αν τα παιδιά τους είναι καλά προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν μαζί τους, όταν πληροφορήθηκαν για το μακελειό στην πόλη.

Τα παιδιά βρισκόντουσαν στο ξενοδοχείο και κατάφεραν να επικοινωνήσουν με τους δικούς τους, διαβεβαιώνοντάς τους πως είναι καλά.

Οπως σημειώνει ακόμα η Ροδιακή, αρκετοί ήταν οι μαθητές που ήθελαν να παρακολουθήσουν τον αγώνα μεταξύ της Γαλλίας και της Γερμανία στο Stade de France, ωστόσο, οι καθηγητές-συνοδοί δεν το επέτρεψαν, επειδή θα υπήρχε πλήθος κόσμου στο γήπεδο. Σε αυτό το γήπεδο σημειώθηκε μία εκ των τρομοκρατικών επιθέσεων.

iefimerida

This entry was posted on Δευτέρα, Νοέμβριος 16th, 2015 at 12:51 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply