Ο Τάκο Φολ έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως το πιο «ενδιαφέρον πρότζεκτ» του παγκοσμίου μπάσκετ, ωστόσο η καριέρα του βρίσκεται στον «αέρα»…
tacko_fallΟ ύψους 2,29μ. Σενεγαλέζος παίκτης θεωρείται ξεχωριστός στον κόσμο του μπάσκετ, καθώς εκτός από τεράστιος, έχει μεγάλο ταλέντο, γεγονός που θα μπορούσε να του προσφέρει μια θαυμαστή καριέρα.

Παρόλα αυτά και παρότι ο Φολ είναι πλεόν 21 ετών, ακόμη δεν έχει παίξει μπάσκετ ούτε σε κολεγιακό επίπεδο, καθώς το NCAA δεν αναγνωρίζει το λύκειο το οποίο φοίτησε.

Ο Φολ τελείωσε τη σχολική του εκπαίδευση και κέρδισε μια υποτροφία 1ης κλάσης από το UCF, ωστόσο το ΝΒΑ δεν του επιτρέπει ούτε καν να πάρει μέρος στις προπονήσεις του κολεγίου του διότι ο κύκλος των μαθημάτων στο λύκειο που φοίτησε δεν θεωρείται επαρκής.

Η υπόθεση έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον διότι αρχικά είχε ξεκαθαριστεί ότι το ΝCAA εγκρίνει κανονικά την υποτροφία του Φολ στο UCF, ωστόσο στη συνέχεια αυτό άλλαξε με αποτέλεσμα ο Φολ να προπονείται μόνος του και φυσικά να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα, το οποίο αρχίζει το επόμενο Σάββατο.


gazzetta

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.