Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Παρίσι | Οι τζιχαντιστές ανέλαβαν επίσημα την ευθύνη για τις τρομοκρατικές επιθέσεις: “Ηλίθιος” ο Ολάντ, “πάρτυ ανωμαλίας” στο Μπατακλάν!

Νοέμβριος 14th, 2015 by Χρήστος Μίμης

Ανάληψη φρίκης από τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι
paris16_572_355
Μια ημέρα μετά τις πολύνεκρες επιθέσεις στο Παρίσι, το Ισλαμικό Κράτος έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο, το οποίο δεν έχει ημερομηνία εγγραφής και στο οποίο η τζιχαντιστική οργάνωση προτρέπει τους μουσουλμάνους που δεν μπορούν να ταξιδέψουν στη Συρία να κάνουν ιερό πόλεμο και να πραγματοποιήσουν επιθέσεις στη Γαλλία! Δείτε την επίσημη ανακοίνωση… του μίσους.

Μανιφέστο φρίκης και τυφλού μίσους

Οκτώ αδέρφια ζωσμένα με εκρηκτικά και οπλισμένα, στοχοποίησαν περιοχές στην καρδιά της γαλλικής πρωτεύουσας που είχαν επιλεγεί πριν τις επιθέσεις. Το Stade de France, κατά την διάρκεια ενός αγώνα κόντρα στη Γερμανία, στον οποίο αυτός ο ηλίθιος Φρανσουά Ολάντ παρευρισκόταν. Το Μπατακλάν, όπου εκατοντάδες ειδωλολάτρες ήταν μαζί σε ένα πάρτυ ανωμαλίας, καθώς επίσης και άλλοι στόχοι στο δέκατο, το ενδέκατο και το δέκατο όγδοο διαμέρισμα του Παρισιού. Η Γαλλία και αυτοί που ακολουθούν τα χνάρια της πρέπει να ξέρουν ότι είναι οι κύριοι στόχοι του Ισλαμικού Κράτους“, αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανατριχιαστική επιστολή του Ισλαμικού κράτους.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΦΡΙΚΗΣ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ

Η συγκεκριμένη πληροφόρηση υπήρχε για κάποια ώρα, ωστόσο πήρε… σάρκα και οστά με την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσαν οι τζιχαντιστές, ενώ το βίντεο δεν έχει ακόμη διαρρεύσει.

Αυτή είναι η επίσημη ανακοίνωση:
tzixant

Στη δήλωσή τους οι τζιχαντιστές καλούν σε επιθέσεις για να απαντήσουν στις προσβολές κατά του προφήτη Μωάμεθ καθώς και στις αεροπορικές επιθέσεις της Γαλλίας σε περιοχές του Ισλαμικού Κράτους.

Τόλμησαν να προσβάλουν τον προφήτη μας με το να καυχηθούν πως μάχονται το Ισλάμ στη Γαλλία και χτυπούν τους μουσουλμάνους στο χαλιφάτο με τα αεροπλάνα τους, κάτι το οποίο δεν τους βοήθησε με κανένα τρόπο στους βρωμερούς δρόμους του Παρισιού. Αυτή η επίθεση είναι μόνο η αρχή μιας καταιγίδας και μια προειδοποίηση σε εκείνους που θέλουν να πάρουν ένα μάθημα“, αναφέρει ακόμη η ανακοίνωση.

Έχετε πάρει εντολή να πολεμήσετε τους απίστους όπου τους βρίσκετε –τί περιμένετε λοιπόν; Υπάρχουν όπλα και αυτοκίνητα που είναι διαθέσιμα και στόχοι που μπορούν να πληγούν“, δηλώνει ένας μαχητής του Ισλαμικού Κράτους στο βίντεο που προαναφέραμε, ενώ βρίσκεται περιτριγυρισμένος από άλλους μαχητές.

Υπάρχουν όλα τα δηλητήρια, επομένως δηλητηριάστε το νερό και το φαγητό τουλάχιστον ενός από τους εχθρούς του Αλλάχ“, προσθέτει ο ίδιος.

newsit

This entry was posted on Σάββατο, Νοέμβριος 14th, 2015 at 14:46 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΚΟΣΜΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply