ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΤο βίντεο που έχει καταγραφεί από επιβάτη που περιμένει την πτήση του μέσα στην αίθουσα αναμονής του αεροδρομίου, δείχνει μία βαριά ατμόσφαιρα έξω,

με τον αέρα να φυσά πολύ δυνατά. Ξαφνικά μέσα στο πλάνο μπαίνει μία… σκάλα επιβίβασης η οποία παρασυρμένη από τον δυνατό αέρα ορμά ακάθεκτη εναντίον ενός από τα σταθμευμένα αεροπλάνα.

Στην… σκαλομαχία προσπάθησε να επέμβει ένας υπάλληλος από το προσωπικό εδάφους του αεροδρομίου, χωρίς προφανώς τύχη, καθώς το βάρος της σκάλας και η δύναμη του αέρα δεν του επέτρεψε να κάνει κάτι επωφελές.

Αντί αυτού, άφησε την σκάλα να συνεχίσει την τρελή της πορεία και να σταματήσει με δύναμη πάνω στο φτερό ενός σταθμευμένου αεροπλάνου. Στο οποίο μάλιστα προκάλεσε σοβαρές βλάβες καθώς το χτύπησε στο πίσω μέρος τους και το υποχρέωσε να καθηλωθεί στο έδαφος.

Πέρα από την ζημιά στο αεροπλάνο δεν αναφέρθηκαν άλλοι τραυματισμοί, ενώ η υπηρεσία του αεροδρομίου ανακοίνωσε ότι το ξαφνικό μπουρίνι διασκόρπισε σε μεγάλα τμήματα της πίστας πολλά μικρά τροχήλατα οχήματα, τα οποία χρειάστηκε αρκετή ώρα να μαζέψουν και να ξαναδώσουν το αεροδρόμιο σε κανονική κυκλοφορία.

πρώτο θέμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.