ολυμΣε έναν αγώνα θρίλερ που πήγε στην παράταση ο Ολυμπιακός κατάφερε να γυρίσει από την… κόλαση και νίκησε με

91-87 την Εφές μέσα στην Τουρκία για την 5η αγωνιστική των ομίλων της Euroleague.

Οι Πειραιώτες ήταν μπροστά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά οι Τούρκοι έκαναν αντεπίθεση από το τρίτο δεκάλεπτο και το έκαναν ντέρμπι. Στο 4ο μπήκαν πιο δυνατά, βρήκαν μεγάλα σουτ με τρίποντα και έναν άστοχο Ολυμπιακό, αλλά στο τέλος παρά την μεγάλη διαφορά ο ΟΣΦΠ το… γύρισε με τους παίκτες του να δείχνουν ψυχή και πάθος.

Στην παράταση στα κρίσιμα σημεία ο Ολυμπιακός βρήκε σουτ και καλές άμυνες και τελικά νίκησε τους άστοχους Τούρκους.

Για τον ΟΣΦΠ αυτή ήταν η 4η νίκη του και είχε πρώτο σκόρερ τον Πρίντεζη με 17 πόντους, 15 είχε ο Χάντερ και ο Χάκετ έβαλε μεγάλα σουτ, ενώ για την ομάδα του Ντούσαν Ιβκοβιτς πρώτος σκόρερ ήταν ο Γκρέιντζερ με 26 πόντους (3/5 τρίποντα).

Όμως δεν είναι όλα τα νέα ευχάριστα για τον Ολυμπιακό, καθώς ο Γιανγκ αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση και αναμένεται η εκτίμηση της σοβαρότητας του τραυματισμού του.

Επόμενο παιχνίδι για τους Πειραιώτες στη διοργάνωση, αυτό στην έδρα της κροατικής Τσεντεβίτα την ερχόμενη Πέμπτη 19 Νοεμβρίου.

Τους πόντους του Ολυμπιακού πέτυχαν: Γιανγκ 2, Χάντερ 15, Παπαπέτρου 11, Σπανούλης 6, Στρόμπερι 9, Πρίντεζης 17, Αγραβάνης 5, Λοτζέσκι 11, Χάκετ 11, Αθηναίου 4.

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.