tartan 2Με σύμμαχο τον καιρό και μετά από έντονες πιέσεις που άσκησε η Δημοτική Αρχή προς την κατασκευαστική εταιρεία , συνεχίζονται οι εργασίες τελικής τοποθέτησης του Ταρτάν.

Η Δημοτική Αρχή εξασφαλίζοντας από την αρχή της χρονιάς το χρηματικό ποσό των 300.000 ευρώ περίπου για την ολοκλήρωση του έργου, έδωσε χαρακτηριστικά τελεσίγραφο προς την κατασκευαστική εταιρεία για την συνέχιση και ολοκλήρωση του ταρτάν στις επόμενες μέρες.

Οι οικονομικές εξελίξεις που επικράτησαν στην χώρα, δημιούργησαν προβλήματα στην κατασκευαστική εταιρεία τόσο στην παραγγελία των υλικών όσο και στην συνέχιση των εργασιών. Αυτή την φορά όμως το Ταρτάν δείχνει να ολοκληρώνεται… Περιμένουμε λοιπόν την ολοκλήρωση του..

Σημειώνεται πως κατασκευάστηκε και μια λωρίδα Ταρτάν κάτω από τις κερκίδες έτσι ώστε οι πρωταθλητές μας να προπονούνται κανονικά και κάτω από άσχημες καιρικές συνθήκες.

Δείτε εικόνες: (Κάντε κλικ για μεγέθυνση)

tartan 10

tartan 9

tartan 8

tartan 7

tartan 6

tartan 5

tartan 4

tartan 3

tartan 2

tartan 1

zoumegrevena

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.