Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Σύλλογος κολύμβησης «ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» Γρεβενών: “Ευχαριστούμε θερμά” …

Νοέμβριος 11th, 2015 by Χρήστος Μίμης

eyxaristΤο Δ.Σ, οι γονείς, οι αθλητές και οι αθλήτριες του συλλόγου κολύμβησης «ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» Γρεβενών, θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τους χορηγούς, που παρά την οικονομική δυσπραγία των καιρών, βοήθησαν ώστε να καλυφθούν έξοδα ένδυσης των παιδιών.

Πρόκειται για την πιτσαρία ‘‘PLAZA-Δάνης Ευθυμιάδης’’, το ξενοδοχείο ‘‘METROPOLIS’’, το κατάστημα ‘‘σιδηροκατασκευών του κ. Ντίνα’’, το κατάστημα ‘‘ΑΚΟΗ ΖΩΤΟΣ ακουστικά βαρηκοΪας Ζιώγα Βασιλική’’, την εταιρία ‘‘τροφοεμπορική Κιβρόγλου Α.’’, το κατάστημα ‘‘fast food ΛΙΧΟΥΔΗΣ’’ και το κατάστημα ‘‘ΟΙΚΟΚΗΠΟΣ Γιάννης Γιάτσιος’’.

Οι προσφορές των χορηγών έχουν καταλυτική σημασία, γιατί ενδυναμώνουν την δυναμική και την συνέχιση των συλλογικών προσπαθειών, ώστε να εδραιωθεί και να αποδώσει η αθλητική προσπάθεια του συλλόγου μας.

Ευχαριστούμε θερμά.

Σύλλογος κολύμβησης «ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» Γρεβενών

This entry was posted on Τετάρτη, Νοέμβριος 11th, 2015 at 12:08 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply