Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Επτά πράγματα που κάνουν οι γυναίκες στο γραφείο

Νοέμβριος 11th, 2015 by Σταματίνα

green.medium

Η καθημερινότητα στη δουλειά

Πολλοί από εμάς περνάμε την καθημερινότητά μας στο γραφείο. Όταν λοιπόν κανείς ξοδεύει τόσες πολλές ώρες σε ένα γραφείο καμιά φορά εξοικειώνεται υπερβολικά με το περιβάλλον.

Έχει συμβεί σε όλους μας. Εδώ είναι 7 πράγματα με τα οποία θα ταυτιστούν 5 στους 9 εργαζόμενους σε γραφείο – γένους θηλυκού!

Έχετε ένα συρτάρι με σνακ για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης

Στο γραφείο σας επικρατεί απόλυτη τάξη. Υπάρχει όμως ένα συρτάρι μέσα στο οποίο βρίσκονται ένα σωρό καλούδια όπως σοκολάτες, μπάρες δημητριακών, μπισκότα, κριτσίνια, μέλι, αποξηραμένη παπάγια (!) για τους προχωρημένους και άλλα πολλά. Φυσικά είναι για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης όπως αν για παράδειγμα ξεχάσετε μια μέρα το φαγητό σας ή θέλετε να δωροδοκήσετε κάποιον συνάδελφο και ξέρετε για εκείνες τις λιγουρίτσες που σας πιάνουν γύρω στις 4 το απόγευμα!

Μεταφέρετε κάποιες προσωπικές σας στιγμές στο γραφείο

Μπορεί καμιά φορά να χρειαστεί να πάρετε τηλέφωνο από το γραφείο τον υδραυλικό για να φτιάξει επιτέλους το τηλέφωνο του ντους στην μπανιέρα σας ή να κλείσετε ένα ραντεβού στο κομμωτήριο επειδή παντρεύεται η ξαδέρφη σας το Σάββατο. Ή ξέρετε, απλά για να μιλήσετε με τη μαμά σας! Κανένα πρόβλημα.

Τσαντίζεστε όταν σας πιάνουν την συζήτηση στην τουαλέτα

Οι συνομιλίες στην τουαλέτα είναι δύσκολες και άβολες! Μπορεί να πιάνετε συχνά τον εαυτό σας να θέλει να ουρλιάξει «Μπορούμε να μιλήσουμε γι’ αυτό αργότερα;»

Ελέγχετε μεθοδικά την κουζίνα μήπως υπάρχει κανένα κέρασμα

Παραδεχθείτε το. Δεν είναι ντροπή!

Πάντα πάντα πάντα παραπονιέστε για την θερμοκρασία στο γραφείο

Το καλοκαίρι ζεσταίνεστε και το χειμώνα κρυώνετε. Και πάντα υπάρχει ένας συνάδερφος που το καλοκαίρι ενοχλείται από το κλιματιστικό (η ψύξη καραδοκεί) και το χειμώνα από το καλοριφέρ (τα μικρόβια καραδοκούν) . Το πιθανότερο είναι να είναι ο διπλανός/διπλανή σας!

Είστε επαγγελματίας στον επιτραπέζιο χορό!

Ναι καλά ακούσατε! Εννοούμε τον βηματισμό στον ρυθμό της μουσικής που κάνουν τα ποδαράκια σας κάτω από το γραφείο. Ευτυχώς ο διευθυντής σας δεν το έχει παρατηρήσει …ακόμα. Αλλά δεν φταίτε εσείς. Η Beyonce φταίει που σας παρακινεί.

Με κάποια συνάδελφο έχετε κάνει φιλία

Ξέρει όλες τις λεπτομέρειες για τη σχέση σας, την οικογένεια και ίσως ακόμη και τις λεπτομέρειες του κύκλου σας. Είναι φυσιολογικό. Αν ξοδεύετε τουλάχιστον 40 ώρες την εβδομάδα στο γραφείο, τι περιμένετε;

baby

This entry was posted on Τετάρτη, Νοέμβριος 11th, 2015 at 18:41 and is filed under ΓΥΝΑΙΚΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply