Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γιατρός που τον θεωρούσαν νεκρό για χρόνια κρύβεται σε δάσος της Τοσκάνης

Νοέμβριος 11th, 2015 by Σταματίνα

carlos-2

Η ιστορία ενός άνδρα που εγκατέλειψε τον πολιτισμό πριν 20 χρόνια

Ο Carlos Sanchez Ortiz de Salazar εγκατέλειψε τον πολιτισμό στην ηλικία των 26 ετών, το 1995. Εξαφανίστηκε σκόπιμα με αποτέλεσμα να βυθίσει στη θλίψη την οικογένειά του που τον αναζητούσε επί χρόνια.

Ο 26χρονος τότε νεαρός γιατρός από τη Σεβίλλη εγκατέλειψε τον πολιτισμό, το 1995 μετά από ερωτικές απογοητεύσεις και ένα διάστημα κατάθλιψης το οποίο είχε περάσει. Τελικά και μετά από 15 χρόνια κηρύχθηκε νεκρός το 2010.

Τώρα δυο κυνηγοί μανιταριών λένε ότι τον συνάντησαν τυχαία στην περιοχή Cala Violina σε ένα σημείο που θυμίζει φυσικό καταφύγιο στην Τοσκάνη. Ο ερημίτης, πρώην ψυχίατρος, ζούσε σε μια σκηνή και είπε στους δύο άνδρες «Είμαι Ισπανός, το όνομά μου είναι Carlos και ζω εδώ τα τελευταία είκοσι χρόνια». Τους έδειξε το διαβατήριο του αλλά τους είπε ότι τώρα θα φύγει  καθώς βρήκαν την κρυψώνα του. Οι κυνηγοί μανιταριών επικοινώνησαν με έναν σύλλογο εξαφανισμένων ατόμων στην Ισπανία και κατάφεραν μετά από ένα μήνα να εντοπίσουν τους γονείς του Carlos.

Οι γονείς του αμέσως πέταξαν για Ιταλία για να τον βρουν αλλά η έρευνα τους έπεσε στο κενό καθώς έφυγε και δεν άφησε κανένα ίχνος και πάλι. Η μητέρα του δήλωσε ότι είναι πολύ σημαντικό γι’ αυτούς να ξέρουν ότι είναι ζωντανός καθώς φοβήθηκαν πολύ για την υγεία του σε σημείο πλέον που τον θεωρούσαν νεκρό. «Σεβόμαστε την επιθυμία του να είναι ελεύθερος αλλά εμείς θέλουμε να τον αγκαλιάσουμε έστω και για μια στιγμή ξανά. Θέλουμε απλά να ξέρουμε ότι είναι εντάξει.» Η αδελφή του έγραψε στο twitter: «Σας ευχαριστούμε που μας δώσατε ελπίδα και ανακούφιση στην τραγωδία που ζούμε».

Η οικογένεια τώρα θα συνεχίσει τις έρευνες για να βρει ένα σημάδι ζωής από τον 46χρονο πλέον άνδρα που όπως αποδείχτηκε είχε βρει καταφύγιο στο δάσος όλα αυτά τα χρόνια.

carlos 3

carlos 2

carlos 1

newsbeast

This entry was posted on Τετάρτη, Νοέμβριος 11th, 2015 at 15:46 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply