αστυνομια
Την Κυριακή (08-11-2015) τις πρώτες πρωινές ώρες στην Κοζάνη, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κοζάνης, συνέλαβαν τρεις (3) ημεδαπούς (24, 30 και 25 χρονών), για παράβαση του νόμου περί όπλων, έκρηξη και διατάραξη κοινής ειρήνη, κατά περίπτωση.

Συγκεκριμένα, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής στην Κοζάνη, ομάδα 30 περίπου ατόμων με ξύλινα κοντάρια, σιδερολοστούς και διάφορα άλλα αντικείμενα, που είχαν στην κατοχή τους, αφού πρώτα έκαναν χρήση φωτοβολίδων και κροτίδων, με αποτέλεσμα την πρόκληση πυρκαγιάς σε κοντινό σπίτι και τον ελαφρύ τραυματισμό 38χρονου ημεδαπού, στην συνέχεια συνεπλάκησαν με μία άλλη ομάδα 20 περίπου ατόμων.

Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς οι προαναφερόμενοι τρεις ημεδαποί, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 ξύλινα κοντάρια και μία κουκούλα (full face). Επίσης από το σημείο της συμπλοκής περισυλλέχθηκαν και κατασχέθηκαν 4 σιδερολοστοί, 1 σκουπόξυλο, 3 λοστοί αλουμινίου, 3 κράνη και τμήματα 3 φωτοβολίδων, καθώς και υπολείμματα άγνωστης εκρηκτικής ουσίας.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κοζάνης, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση των υπολοίπων ατόμων.

Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.