Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Κερνάμε Ελλάδα στα Γρεβενά – Η ταυτότητα του Φεστιβάλ

9 Νοεμβρίου, 2015 by Χρήστος Μίμης

Πρόσκληση για τους επαγγελματίες

kername1Tο Φεστιβάλ Δυτικής Μακεδονίας Κερνάμε Ελλάδα στα Γρεβενά που θαδιεξαχθεί στην Μαθητική Εστία Γρεβενών, ανοίγει τις πύλες του την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015 και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 29 Νοεμβρίου.

Ελάτε να γνωρίσετε τα καλύτερα προϊόντα του πρωτογενή τομέα αλλά και επιλεγμένα ιδιαίτερα προϊόντα από την Δυτική Μακεδονία.

Πολλά κεράσματα και εδέσματα θα περιμένουν τους επισκέπτες του Φεστιβάλ. Ο Executive Chef κ. Θωμάς Λαζανάς, επικεφαλής ομάδας chef, θα παρουσιάζει καθ’ όλη την διάρκεια του Φεστιβάλ πιάτα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας αλλά και τα αντιπροσωπευτικότερα δείγματα της Κουζίνας της Δυτικής Μακεδονίας. Στο Φεστιβάλ θα παρουσιάσει τις «μυστικές» του συνταγές και ο Executive Chef κ. Γιώργος Λέκκας.

Οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να απασχοληθούν δημιουργικά καθ’ όλη τη διάρκεια του τριήμερου με εκδηλώσεις όπως ζωγραφική, θεατρικό παιχνίδι, face painting κ. ά.

Στόχος του Φεστιβάλ είναι η προβολή και η προώθηση των επώνυμων ελληνικών προϊόντων στο καταναλωτικό κοινό και στους χώρους εστίασης. Παράλληλα το Φεστιβάλ αποτελεί τον τόπο για την σύναψη εμπορικών και επιχειρηματικών συμφωνιών μεταξύ των παραγωγών και επιχειρήσεων παραγωγής και διακίνησης αγροτικών και παραδοσιακών προϊόντων.

Είσοδος 3€, παιδιά έως 12 ετών δωρεάν.

Ώρες λειτουργίας: 27/11: 4μμ-9μμ, 28/11: 10πμ-9μμ, 29/11: 10πμ-9μμ.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΕΟΣΣ, Επιμελητήριο Γρεβενών, Επιμελητήριο Καστοριάς, Επιμελητήριο Κοζάνης, Επιμελητήριο Φλώρινας.

Η πρόσκληση για τους επαγγελματίες (αρχείο .pdf)

Η ταυτότητα του Φεστιβάλ  (αρχείο .pdf)

Ο Πρόεδρος

Νικόλαος Ράμμος

This entry was posted on Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου, 2015 at 23:33 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply