ereuna-oi-gunaikes-den-einai-pote-straight.w_lΜελέτη του Πανεπιστημίου του Essex εμφανίζει νέα δεδομένα στη σεξουαλική συμπεριφορά των γυναικών

Παρά το γεγονός ότι οι λεσβίες έλκονται περισσότερο από γυναίκες, οι περισσότερες γυναίκες που υποστηρίζουν ότι είναι στρέιτ, αντέδρασαν με τον ίδιο τρόπο στη θέα γυμνών ανδρών και γυναικών.

Σε μελέτη, με επικεφαλής τον Dr Gerulf Rieger από το Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου του Essex, 235 γυναίκες είδαν μια σειρά από βίντεο γυμνών ανδρών και γυναικών και καταγράφηκαν οι αντιδράσεις τους.

Η έρευνα διαπίστωσε ότι το 82% των γυναικών που παρακολούθησαν τα βίντεο, ένιωσαν σεξουαλική διέγερση και με τα δύο φύλα.

Από τις γυναίκες που προσδιορίζονται ως στρέιτ, το 74% ένιωσε έντονα με τις εικόνες τόσο των ελκυστικών ανδρών όσο και των γυναικών.

Σε αντίθεση, οι λεσβίες έδειξαν μεγαλύτερη σεξουαλική διέγερση όταν είδαν τις γυναίκες.

«Ακόμη και αν η πλειοψηφία των γυναικών προσδιορίζονται ως στρέιτ, η έρευνά μας δείχνει καθαρά ότι, όταν πρόκειται γι’ αυτό που τους ερεθίζει, είναι είτε αμφιφυλόφιλες ή ομοφυλόφιλες, αλλά ποτέ στρέιτ» είπε ο Dr Riegler.

H μελέτη έδειξε επίσης ότι οι λεσβίες που μπορεί να ντύνονται πιο ανδρικά δεν έχουν απαραίτητα πιο αρρενωπή συμπεριφορά.

Έρευνα του YouGov έχει διαπιστώσει στο παρελθόν ότι σχεδόν οι μισοί νέοι στη Βρετανία δεν προσδιορίζονται ως 100% στρέιτ.

Η ίδια έρευνα υποστηρίζει επίσης, ότι το 41% των ανθρώπων αυτοπροσδιορίζονται κάπου μεταξύ ομοφυλόφιλων και ετεροφυλόφιλων – γεγονός που υποδηλώνει ότι οι άνθρωποι, βλέπουν πλέον τη σεξουαλικότητα με ένα λιγότερο πολωμένο τρόπο.

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.