Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Αυτά είναι τα 5 κοινά χαρακτηριστικά των απίστων -Οι ψυχολόγοι τους «ξεγυμνώνουν»

Νοέμβριος 7th, 2015 by Σταματίνα

cheat7_0

Αν έχετε σηκώσει τα χέρια ψηλά και αδυνατείτε να καταλάβετε πως σκέφτονται οι άπιστοι… οι επιστήμη σας λύνει όλες τις απορίες.

Ερευνητές ψυχολόγησαν πως φέρονται οι άπιστοι και βρήκαν μερικά κοινά χαρακτηριστικά που έχουν μεταξύ τους.

  • Οι περισσότεροι άπιστοι  αγαπούν τη ροκ μουσική.

Από έρευνα που έγινε, διαπιστώθηκε πως το 41% των ανδρών που δηλώνουν άπιστοι ακούνε ροκ. Στη δεύτερη θέση έρχεται η ποπ μουσική με 16%, η έθνικ με 11%, η κλασική με 7% και τέλος η ραπ με 2%.

  • Οι άπιστοι που είναι σε σχέση δεν έχουν καθόλου ενοχές.

Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου «Rutgers», το 56% των ανδρών που είχαν παράνομες σχέσεις, είναι ευτυχισμένοι με τις «σταθερές» τους συντρόφους. Το αντίστοιχο ποσοστό που αναλογεί στις γυναίκες είναι πολύ μικρότερο και φθάνει το 34%.

  • Οι γυναίκες είναι πολύ πιθανό να απατήσουν όταν βρίσκονται στις γόνιμες μέρες του κύκλου τους

Ο Dr. Martie Haselton εξηγεί πως όταν οι γυναίκες έχουν ωορρηξία, νιώθουν πιο σέξι και κατά συνέπεια είναι πιο ευάλωτες.

  • Οι άντρες θα απατήσουν τη σύζυγό τους με σκοπό να «διορθώσουν» το γάμο τους

Η σύμβουλος γάμων, Susan Mandel, επισημαίνει πως οι άνδρες που περνάνε κρίση με τον γάμο τους, αλλά αγαπάνε τις γυναίκες τους, τις απιστούν… για καλό σκοπό.

  • Κατά βάθος οι άπιστοι θέλουν να «πιαστούν» επ’ αυτοφώρω

Σύμφωνα με τον Scott Haltzman, όσοι απιστούν την σχέση τους και θέλουν να χωρίσουν, κάνουν τα πάντα για να το μάθει το ταίρι τους, χωρίς να το αποκαλύψουν οι ίδιοι.

iefimerida

This entry was posted on Σάββατο, Νοέμβριος 7th, 2015 at 12:11 and is filed under Χωρίς κατηγορία. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply