Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Π.Ο.Π.Ε.Κ. στην Κυβέρνηση: “Μειώστε τον ΕΦΚ στο πετρέλαιο” …

Νοέμβριος 6th, 2015 by Χρήστος Μίμης

ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΗ Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων (Π.Ο.Π.Ε.Κ.), καλεί την Κυβέρνηση έστω και την τελευταία στιγμή να προχωρήσει στην μείωση του Ε.Φ.Κ. στο πετρέλαιο θέρμανσης στα 60 – 100 ευρώ το χιλιόλιτρο, προκειμένου να διαμορφωθεί η τιμή λιανικής και στην Ελλάδα, στα επίπεδα των λιανικών τιμών της Ευρωπαϊκής  Ένωσης.

2 Νοεμβρίου 2015

Μέση τιμή Ε.Ε  0.642      Μέση τιμή Ευρωζώνης 0.631

Εμείς επιμένουμε στην απλούστευση όλων των διαδικασιών για την προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης με προσιτή τιμή για όλους τους πολίτες και την κατάργηση κάθε είδους επιδότησης με την αναζήτηση προαπαιτούμενων.

Η θέρμανση είναι κοινωνικό αγαθό για όλους τους πολίτες.

Η μείωση του Ε.Φ.Κ. στο πετρέλαιο θέρμανσης θα αυξήσει την κατανάλωση κατά 30% περίπου, με αποτέλεσμα και την ανάλογη αύξηση των δημοσίων εσόδων από το Φ.Π.Α. και τον αυξημένο τζίρο των επιχειρήσεων που διακινούν και διαθέτουν πετρέλαιο θέρμανσης.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΑΤΗΡΙΟΥΧΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

Π.Ο.Π.Ε.Κ.

This entry was posted on Παρασκευή, Νοέμβριος 6th, 2015 at 16:22 and is filed under ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply