ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΠΡΟΤΑΣΗ ” ΕΛΠΙΔΑ”

astegoi 2Σας προσκαλούμε μέλη, φίλους της “ΕΛΠΙΔΑΣ” και πολίτες των Γρεβενών, να παρακολουθήσουμε μαζί την παράσταση της θεατρικής ομάδας “ΟΙ ΑΣΤΕΓΟΙ”, με τίτλο “Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΚΑΙ Η ΑΡΕΤΗ” του Λουϊτζι Πιραντέλλο.

Οι “ΑΣΤΕΓΟΙ”, είναι νέοι άνθρωποι, ταλαντούχοι, με καλλιτεχνικές ανησυχίες που διαθέτουν το χρόνο που έχουν για τον εαυτό τους και τους δικούς τους ανθρώπους. Καταθέτουν την ψυχή τους για ένα αισθητικό αποτέλεσμα ποιότητας, για να επικοινωνήσουν μαζί μας και να μας προσφέρουν ένα φωτεινό διάλειμμα μακρυά από τα προβλήματα και τη γκρίζα πραγματικότητα. Πιστεύουμε ότι αξίζει να διαθέσουμε και εμείς ελάχιστο από το χρόνο μας για να τιμήσουμε την προσπάθεια τους και να δώσουμε τη δυνατότητα στην “ΕΛΠΙΔΑ” να υλοποιήσει το έργο της, εν όψει των Χριστουγέννων. Για μία ακόμη φορά οι “ΑΣΤΕΓΟΙ” προσφέρουν τα έσοδα της εκδήλωσης στο σύλλογο “ΕΛΠΙΔΑ”

Δευτέρα 9 και Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Τιμή εισιτηρίου 2 ευρώ υπέρ “ΕΛΠΙΔΑΣ”

astegoi

Το Δ.Σ. της “ΕΛΠΙΔΑΣ”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.