ologumni-ola-tzorntanprokalei-ta-afentika-tis-sto-bbc.w_lΤι κι αν το BBC προειδοποίησε τους χορευτές της «ενήλικης» σειράς Strictly Come Dancing να μαζευτούν; Στο ημερολόγιό της η Ολα Τζόρνταν κάνει ακριβώς το αντίθετο!

Πολλές φορές έχει εμφανιστεί, φωτογραφηθεί και χορέψει αφήνοντας ελάχιστα περιθώρια στη φαντασία. Ομως αυτή τη φορά μάλλον το παράκανε… Η χορεύτρια του Strictly Come Dancing – της «ενήλικης» σειράς του BBC, ΄Ολα Τζόρνταν, πόζαρε σε ένα ημερολόγιο για το 2016 πετώντας τα όλα – σχεδόν κυριολεκτιά!

Η επαγγελματίας χορεύτρια διακρίνεται σε πόζες που είναι σίγουρο πως θα απολαύσουν ιδιαίτερα οι θεατές του BBC αλλά και οι θαυμαστές της ανά τον κόσμο. Μια απ’ αυτές εικονίζει την ΄Ολα Τζόρνταν σε πισίνα εντελώς γυμνή, ενώ άλλες την απαθανατίζουν «τυλιγμένη» σε δαντέλα και διαφάνεια που αφήνουν λίγα περιθώρια στη φαντασία.

 

Οι πόζες αυτές, πάντως, δεν προβλέπεται να κάνουν πολύ χαρούμενους τους ανθρώπους του BBC που ζήτησαν από τους χορευτές και τους συντελεστές του Strictly Come Dancing να χαμηλώσουν τους τόνους σε φωτογραφίσεις και εμφανίσεις.

Λέτε η, απείθαρχη στα αφεντικά της, ΄Ολα να βρει τον μπελά της;…

 

 

 

 

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.