Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Προχωρούν οι εργασίες αποκατάστασης στην Ε.Ο. Καστοριάς – Πρεσπών – Κρυσταλλοπηγής – Φλώρινας (τμήμα Χάνι Μπιρίκι-Κορομηλιά)

3 Νοεμβρίου, 2015 by Χρήστος Μίμης

karipidisΤη συμπληρωματική σύμβαση του έργου “Συντήρηση Εθνικού οδικού δικτύου Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας” που αφορά στη μελέτη της “Γεωλογικής Διερεύνησης και Γεωτεχνικής Έρευνας, αξιολόγηση-μελέτη αποκατάστασης κατολίσθησης και οριστική μελέτη έργων αντιστήριξης” και τις επείγουσες εργασίες αποκατάστασης της κατολίσθησης στο 9ο χλμ. της Ε.Ο.15 (διασταύρωση Κορομηλιάς-διασταύρωση Απόσκεπου) υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης με τον ανάδοχο.

Πρόκειται ουσιαστικά για τις εργασίες που κατέστησαν αναγκαίες λόγω απρόβλεπτων συνθηκών κατά την εκτέλεση του έργου στην περιοχή Χάνι Μπιρίκι-Κορομηλιά στην Π.Ε Καστοριάς και οι οποίες οδήγησαν το Φεβρουάριο του 2015 στη λήψη έκτακτων μέτρων για την ασφαλή διέλευση των οχημάτων.

Να σημειωθεί ότι ο Περιφερειάρχης είχε βρεθεί εκεί από την πρώτη στιγμή, ζητώντας την άμεση λήψη μέτρων για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας και τη διερεύνηση της τήρησης των προδιαγραφών της μελέτης.

Ο προϋπολογισμός του έργου που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων είναι 292.179,71 (με ΦΠΑ), ενώ η προθεσμία ολοκλήρωσης του τρεις μήνες.

This entry was posted on Τρίτη, 3 Νοεμβρίου, 2015 at 20:32 and is filed under ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΦΛΩΡΙΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply